Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile Simonei Halep pentru eliminarea de la Australian Open: "Sunt un pic frustrată. Am fost prea negativistă şi m-am plâns prea mult"

Explicaţiile Simonei Halep pentru eliminarea de la Australian Open: "Sunt un pic frustrată. Am fost prea negativistă şi m-am plâns prea mult"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

"A fost un meci greu. A jucat foarte bine şi a meritat cu siguranţă să câştige. Simt că serviciul nu m-a ajutat aşa mult şi de aceea nu am putut să măresc avantajul în setul doi.

Nu am fost departe de ea în acest meci, dar ea a fost mai puternică în momentele cheie. Am avut 3-1 în setul secund, dar serviciul nu m-a ajutat. Serena a fost foarte puternică la retur, iar acele schimburi lungi au fost importante. Am făcut un joc bun azi, nu sunt dezamăgită de mine. Accept că m-a învins, dar puteam să fiu mai puternică la serviciu.

Nu a servit aşa puternic cum o face de obicei, dar a servit variat. De aceea am tot schimbat poziţia la retur. Am simţit că tot schimbă serviciul. Simt că am jucat bine, dar serviciul a fost cheia. Serena se mişcă mai bine şi loveşte puternic. Simt că este într-o formă bună, are un joc foarte bun. Am simţit că se mişcă foarte bine.  A alergat mult şi a fost mereu lângă minge.

Loviturile ei sunt foarte puternice, deci trebuie să fii puternică pe picioare şi să o mişti, să deschizi terenul. Faptul că se mişcă mai bine este un lucru bun pentru ea. Îi este mai uşor să lovească mingea şi mai greu pentru adversare să închidă punctul.

Sunt un pic frustrată de negativismul pe care l-am avut pe teren, m-am plâns un pic prea mult, dar din punct de vedere al tenisului, cred că am făcut o treabă bună, am muncit din greu în pauza competiţională şi am putut vedea cât de mult am îmbunătăţit unele lucruri. Sunt pozitivă cu privire la tenis şi am încredere, dar încă am de muncit ca să revin într-o formă bună din punct de vedere psihic.

(n.r. - întrebată de ce a fost negativă în atitudine). Probabil am simţit presiunea, după 3-4 luni fără meciuri oficiale nu am ştiut cum o să fie aici, la ce să mă aştept şi, probabil, tensiunea am simţit-o mai mult şi nu am ştiut cum să o stăpânesc atât de bine" , a spus Simona Halep la conferinţa de presă.

Serena Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare