Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explozie de bucurie după anunţul lui Klaus Iohannis. Un patron din Liga 1 i-a făcut deja o declaraţie de dragoste preşedintelui: „Îmi vine să-l pup”

Explozie de bucurie după anunţul lui Klaus Iohannis. Un patron din Liga 1 i-a făcut deja o declaraţie de dragoste preşedintelui: „Îmi vine să-l pup”

Superliga

Comentarii

Luni, 4 mai, preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că, începând cu data de 15 mai, sportivii de performanţă îşi pot relua antrenamentele într-un cadru organizat. Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a explodat de fericire la auzul veştii.

Valeriu Iftime ia în calcul şi disputarea partidelor cu spectatori în tribune. Principala grijă a finanţatorului de la FC Botoşani este legată însă de banii pe care îi mai are primit din drepturile TV.

„Primul lucru ar fi să-l pup (n.r. pe Klaus Iohannis). A doua chestiune e că eu am spus încă de acum o lună de zile că 15 mai poate fi un moment bun pentru începerea cantonamentelor, în condiţii de maximă atenţie şi maximă protecţie. Fotbalul trebuie să înceapă, pentru că fotbalul e un fenomen care dă tonul la normalitate.

E clar că la finalul lunii mai putem începe competiţia. Vom juca fără spectatori, dar cred că suporterii ar putea fi ţinuţi la distanţă, s-ar putea juca măcar cu 1.000 de spectatori în tribune. Totuşi, e bine că o să se joace competiţia şi că vom putea să luăm banii de la drepturile TV.

Mi-am găsit toţi jucătorii. Deocamdată, singura problemă e la doi argentinieni, care nu pot veni în România. Încă nu am găsit un aeroport în care să nu fie nevoiţi să stea în carantină. În rest, toţi ceilalţi fotbalişti vor fi aici şi vor începe antrenamentele”
, a declarat Valeriu Iftime, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: iohannisstare de urgentacoronavirusliga 1botosaniiftime 

viewscnt
Articole similare