Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explozie de bucurie în vestiarul lui Juventus. Barzagli: ”Am jucat prost, dar apoi am dat două goluri. Suntem norocoşi!”

Explozie de bucurie în vestiarul lui Juventus. Barzagli: ”Am jucat prost, dar apoi am dat două goluri. Suntem norocoşi!”
Comentarii

Andrea Barzagli recunoaşte că Juventus a avut noroc cu Tottenham, dar spune că diferenţa a fost făcută de caracterul colegilor săi. Juventus s-a calificat în sferturi după ce s-a impus cu 2-1 în returul cu Tottenham.

Juventus şi Tottenham au făcut 2-2 în tur, în Italia, rezultat la care speranţele londonezilor era foarte ridicate. Tottenham nu s-a apărat şi a avut o primă repriză excelentă cu Juventus, în care a dominat autoritar şi a reuşit să înscrie şi un gol. Însă Juventus a reacţionat în partea a doua şi trei minute a făcut 2-1. Pe final, Tottenham putea egala, dar mingea s-a plimbat pe linia porţii.

La final, Andrea Barzagli recunoaşte că norocul a fost de partea lui Juventus: ”Putem realiza cu adevărat ceva dacă avem un asemea caracter. Am jucat prost mai mult de o oră şi apoi am întors totul cu două goluri. De asemenea, suntem norocoşi, dar cred că meriţi să ai noroc atunci când eşti gata de luptă şi de sacrificiu, aşa cum am fost noi în această seară”, a declarat Andrea Barzagli, potrivit UEFA.com

Afla mai multe despre: andrea barzaglijuventustottenhamliga campionilor 

viewscnt
Articole similare