Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXTRAORDINAR! Un fost jucător de la Dinamo s-a implicat financiar după ce Negoiţă a anunţat dezastrul

EXTRAORDINAR! Un fost jucător de la Dinamo s-a implicat financiar după ce Negoiţă a anunţat dezastrul

Dinamo București

Comentarii

Situaţia critică în care se află clubul Dinamo a atras atenţia şi în afara ţării, iar un fost jucător al "câinilor" a decis să se implice financiar la fosta sa echipă. Anunţul a fost făcut de Peluza Cătălin Hîldan.

Pe pagina oficială a PCH a fost făcut anunţul că fostul jucător al "câinilor", Kamil Bilinski, dar şi un prieten al polonezului, au contribuit cu bani după ce au auzit care este situaţia de la echipă. Cei doi s-au înscris în programul Doar Dinamo Bucureşti. 48 de euro costă să devi acţionar în programul iniţiat de suporterii dinamovişti. 

Atacantul şi-a explicat gestul, apreciat enorm de suporteri: "Nu m-am gândit în nicio clipă că se poate ajunge aici. Dinamo e cel mai important club din fotbalul românesc, nu are cum să intre în faliment. Toată Europa a auzit de Dinamo. Un asemenea club nu poate avea un destin atât de tragic! Nu se poate termina aşa. Sper ca toate probleme să se rezolve în viitorul apropiat. Nu pot să văd cum Dinamo intră în faliment”.

Bilinski (31 de ani) a jucat la Dinamo între 2014 şi 2015. În cele 51 de meciuri pentru "câini", polonezul a marcat 18 goluri. De la Dinamo el a plecat în iulie 2015 în Polonia, la Slask Wroclaw, însă le-a rămas permanent în inimă suporterilor. În acest moment, Bilinski este legitimat la FC Riga. 

Afla mai multe despre: kamil bilinskidinamo 

viewscnt
Articole similare