Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Extravaganţa lui Lucas Hernandez! Cu ce a impresionat francezul care va juca sezonul viitor la Bayern Munchen

Extravaganţa lui Lucas Hernandez! Cu ce a impresionat francezul care va juca sezonul viitor la Bayern Munchen galerie foto
Comentarii

Fotbalistul şi-a comandat o bijuterie din aur alb şi diamante care a costat 75.000 de euro care să îi aducă aminte de triumful de la Cupa Mondială din Rusia.

Lucas Hernandez a fost om de bază în echipa lui Deschamps la ediţia din 2018 a turneului final, atunci când cocoşii au devenit campioni ai lumii. Momentul a fost marcat cum se cuvine de Les Bleus care şi-au dorit să păstreze vie amintirea succesului istoric. La aproape un an de la victotia din finala împotriva Croaţiei, fundaşul care a jucat până în această vară la Atletico Madrid a fost surprins purtând un lănţişor din aur cu diamante care avea ataşat de el o replică în miniatură a trofeului Cupei Mondiale.

Bijuteria a costat 75.000 de euro, mai mult decât salariul multor fotbalişti din Liga I pe un an de zile. Pe spatele ei este gravat numele fotbalistului şi cuvintele campion mondial în limba franceză.

Dacă Hernandez a optat pentru un lănţişor, Pogba de exemplu şi-a "procurat" un inel cu aceeaşi tematică. Apărătorul de 23 de ani a ajuns în această primăvară cel mai scump transfer din istoria lui Bayern Munchen, nemţii achitând în schimbul lui 80 de milioane de euro. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lucas hernendezcmrusia2018franţabijuteriediamant 

viewscnt
Articole similare