Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Extrema stânga Valentina Elisei Ardean a jucat ultimul meci la naţională. Neagu: "Echipa o să-ţi ducă lipsa"

Extrema stânga Valentina Elisei Ardean a jucat ultimul meci la naţională. Neagu: "Echipa o să-ţi ducă lipsa"

Handbal

Comentarii

După meciul câştigat, miercuri seară, de România cu Ucraina (27-24), primul din preliminariile CE2020 la handbal feminin, căpitanul reprezentativei, Cristina Neagu, a anunţat printr-un mesaj că a fost ultima partidă pentru extrema stânga Valentina Elisei Ardean, cu care a postat şi o fotografie, aducându-i mulţumiri.

”Astăzi a fost ultimul meci al lui Alice la echipa naţională. Am împărţit multe momente frumoase, a fost unul dintre oamenii de bază din ultimii 15 ani. Colegă şi profesionistă desăvârşită. Echipa naţională o să-ţi ducă lipsa, Alice!”, a scris Neagu alături de fotografia cu colega ei de la echipa naţională.

Valentina Elisei Ardean are 37 de ani, joacă la Gloria Bistriţa din 2018, iar la echipa naţională are la activ aproape 260 de apariţii, cu peste 900 de goluri marcate.

Este vicecampionă mondială în 2005 şi dublă medaliată cu bronz, la CM din 2015 şi la CE din 2010. A fost aleasă de trei ori în All Star Team la marile competiţii, europene sau mondiale, dar şi cea mai bună extremă stânga.

Afla mai multe despre: valentina ardean 

viewscnt
Articole similare