Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Extremiştii de la Craiova! Ce spune Papură despre fanii care i-au cerut demisia

Extremiştii de la Craiova! Ce spune Papură despre fanii care i-au cerut demisia

Fotbal

Comentarii

Papură nu inteţionează să-şi dea demisia după ce fanii i-au cerut acest lucru la meciul cu Sabail şi-i numeşte pe suporterii olteni extremişti.

”Ăştia sunt fanii noştri, mai radicali. Sperăm ca prin rezultatele noastre să le schimbăm opinia. Eu îmi fac treaba cât pot de bine şi trebuie să înţelegem că aşa sunt fanii noştri de la Craiova, mai extremişti. Sunt ai noştri şi mergem cu ei înainte. Stadionul e plin, mai ţipă, mai fluieră când jocul nu merge. Eu sunt obişnuit, am jucat aici, am câştigat meciuri... la primele 10 minute când jocul nu a mers, s-a întors totul.

Sper ca ei să ajute echipa, pentru că avem cel mai bun public din România, cel mai fierbinte şi trebuie să le acceptăm nemulţumirile. Sunt de aici din Craiova, ştiu ce înseamnă publicul craiovean, doar că ar putea să fie mult mai permisivi, mai ales că eu sunt unul dintre ei”, a spus Corneliu Papură la o conferinţă de presă.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în turul doi preliminar al Ligii Europa, învingând cu scorul de 3-2 echipa azeră FC Sabail, acasă, în manşa secundă a primei runde preliminare. În tur scorul a fost tot 3-2 pentru olteni.

În turul doi preliminar al Ligii Europa, Universitatea Craiova va întâlni pe Honved Budapesta. Partida tur a rundei secunde preliminare va avea loc la 25 iulie, iar returul la 1 august.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare