Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabbrini a lipsit de la reunirea lui FC Botoşani. Ciobotariu: ”Am vorbit cu el la telefon!” Ce spune despre transferul la FCSB

Fabbrini a lipsit de la reunirea lui FC Botoşani. Ciobotariu: ”Am vorbit cu el la telefon!” Ce spune despre transferul la FCSB

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu spune că nu există nicio ofertă concretă pentru Diego Fabbrini, în contextul în care FCSB şi-a declarat interesul pentru atacantul de 28 de ani. Jucătorul italian a lipsit de la reunirea lui FC Botoşani, deoarece are unele probleme personale.

Diego Fabbrini a lipsit de la reunirea lui FC Botoşani şi va ajunge abia pe 8 ianuarie. Însă absenţa sa nu are vreo legătură cu zvonurile despre transferul la FCSB. Cel puţin aşa susţine Liviu Ciobotariu, care spune că a vorbit la telefon cu elevul său. Antrenorul lui FC Botoşani spune că n-a primit nicio ofertă concretă pentru Fabbrini, dar ar fi de acord să-l lase să plece, dacă suma este convenabilă pentru club.

”Oferte certe nu sunt, doar ce se scrie în presă despre Fabbrini, dar eu am discut cu conducerea clubului şi nu avem o ofertă concretă, doar discutii. Am discutat cu Fabbrini la telefon, pe 8 (n.r. ianuarie) va fi la Botoşani. El este jucătorul Botoşaniul, numai ce s-a scris în presă că ar fi dorit, dar v-am spus şi înainte de meciul cu Călăraşi că nu vreau să mă despart de jucători, dar dacă e o ofertă benefică şi avantajoasă pentru club, nu-i nicio problemă. Sunt discuţii, din ce ştiu. Am dricutat ieri la telefon cu el, că are o prbolemă cu fetiţa şi am zis că pe 8 ne vedem la Botoşani”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufcsbfc botosaniliga 1diego fabbrini 

viewscnt
Articole similare