Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabbrini, prezentat oficial la FC Botoşani: ”Un nou început. A fost alegerea mea să vin în România”

Fabbrini, prezentat oficial la FC Botoşani: ”Un nou început. A fost alegerea mea să vin în România”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani şi-a prezentat oficial cele mai noi achiziţii. Francezul Karaboue şi italianul Diego Fabbrini au vorbit în premieră despre transferurile în România.

”Doi jucători care ne vor ajuta foarte mult”. Aşa i-a descris antrenorul Costel Enache pe Diego Fabbrini şi Lossemy Karaboue, cele mai recente tranferuri ale formaţiei moldave.

Italianul care a mai trecut pe la Birmingham sau Middlesbrough şi-a explicat decizia de a semna cu FC Botoşani şi a explicat cum a decurs integrarea sa în lot: „Sunt doar de o săptămână la Botoşani însă mă simt minunat şi sunt încântat de colegii de echipă, de stafful tehnic. Îmi place aici şi de săptămâna viitoare va fi mai bine pentru mine pentru că va veni şi familia mea aici. Până acum totul e în regulă. Nu ştiu încă prea multe de echipele din campionat însă cred că sâmbătă putem face un meci foarte bun. Nu va fi uşor pentru că în fotbal niciun meci nu este uşor, dar cred că vom câştiga. Sper să înscriu şi să ajut echipa să câştige. A fost alegerea mea să vin în România şi mă bucur de decizia pe care am luat-o. E un nou început în cariera mea. Îmi propun să câştigăm cât mai multe jocuri şi să dau tot ce pot pentru a-mi ajuta echipa”, a declarat Diego Fabbrini, conform site-ului oficial fcbotoşani.ro.

Şi cealălaltă achiziţie a formaţiei botoşănene a  vorbit despre venirea sa în România. Karaboue a recunoscut că s-a consultat cu Hervin Ongenda înainte de a semna cu FC Botoşani: „Mă simt bine aici şi m-am obişnuit deja cu atmosfera de aici, cu coechipierii. Sper să fac un sezon bun. Înainte de a veni aici m-am informat de pe internet de Botoşani. În plus, am vorbit şi cu Hervin Ongenda şi m-a sfătuit să vin pentru că e totul în regulă aici. De fotbalul românesc ştiu destul de multe pentru că la Nancy am fost coechipier cu Daniel Nicolae. Îmi vorbea mult de fotbalul românesc, de echipele de aici. Eu spun că am făcut o alegere bună venind aici”, a declarat Lossemy Karaboue, conform aceleiaşi surse. 

Afla mai multe despre: diego fabbrinilossemy karabouefc botoşani 

viewscnt
Articole similare