Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabregras, prima ţintă a lui AC Milan pentru perioada de mercato din iarnă

Fabregras, prima ţintă a lui AC Milan pentru perioada de mercato din iarnă

Chelsea

Comentarii

Perioada de transferuri din Italia s-a încheiat la mijlocul lunii august, însă AC Milan deja pregăteşte prima mutare din iarnă. "Rossonerii" au pus ochii pe Cesc Fabregas (31 de ani).

Clubul antrenat de Gennaro Gattuso pregăteşte o ofertă pentru jucătorul spaniol, potrivit Daily Mail. În ianuarie, Fabregas va intra în ultimele şase luni de contract cu Chelsea, iar formaţia de pe "Stamford Bridge" preferă să îl vândă în iarnă pe o sumă modică decât să îl piardă gratis în vară. 

Mutarea are şanse de reuşită din moment ce şi Fabregras nu mai vrea să rămână la Chelsea. Conform Corriere dello Sport, mijlocaşul nu este mulţumit că Maurizio Sarri nu îl consideră unul dintre jucătorii de bază şi vrea să se ducă la o echipă care să îi ofere mai multe şanse. Singura apariţie a lui Fabregas din acest sezon a avut loc în meciul pierdut cu Manchester City din Community Shield. Pe poziţia lui evoluează atât campionul mondial N'Golo Kante, cât şi noile transferuri din vară, Mateo Kovacic şi Jorginho. 

Relaţia dintre Milan şi Chelsea pare să fie una bună, cele două cluburi au o istorie importantă ce implică schimbul de jucători. Ultima afacere dintre cele două s-a întâmplat chiar în vară, când directorul sportiv al lui Milan, Leonardo, a reuşit să îl aducă sub formă de împrumut pe "San Siro" pe Tiemoue Bakayoko.

 

Afla mai multe despre: cesc fabregasac milanchelseatransfer 

viewscnt
Articole similare