Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabrică de vedete pe axa Bucureşti - Constanţa. Hagi a făcut parteneriatul viitorului. Care sunt planurile de milioane ale "Regelui"

Fabrică de vedete pe axa Bucureşti - Constanţa. Hagi a făcut parteneriatul viitorului. Care sunt planurile de milioane ale "Regelui"

Fotbal

Comentarii

Academia Hagi a semnat un prim parteneriat dintr-o serie lungă. Totul în ideea de a găsi noi şi noi talente pe care să le crească spre binele fotbalului românesc.

Academia Hagi a semnat un parteneriat cu şcoala de fotbal New Stars, condusă de Petre Marin şi de Sorin Ghionea. Este doar primul acord dintr-o serie de nouă pe care le are în plan Gheorghe Hagi. 

"Baza noastră de dezvoltare în următorii ani va fi tot Academia, unde trebuie să producem jucători foarte buni. Iar una dintre direcţiile noastre va fi să avem colaborări cu şcoli de fotbal foarte bune, care să facă primul pas al copiilor şi după aceea, al doilea pas îl reprezentăm noi, îl dezvoltăm, îl facem mai bun, ca să ajungă sportiv de performanţă.

Suntem încântaţi de această colaborare, cunoaştem munca făcută de cei de la New Stars, au deja 200 de copii, e important şi sperăm ca mulţi dintre ei să ajungă la noi la academie şi ei să facă primul pas în dezvoltarea lui, iar noi pe cel de-al doilea, să îi facem să devină şi mai buni", a declarat Gheorghe Hagi. 

"Noi ne-am sfătuit tot timpul cu Gică, de când am demarat acest proiect. Acum am făcut asta public, dar tot timpul ne-am sfătuit cu el, am mers acolo şi ne-am sfătuit cu el vizavi de concept, de pregătirea copiilor. Trebuie să sprijinim aceşti copii în toate etapele de dezvoltare a lor şi de asta am făcut acest parteneriat", a declarat Petre Marin. 

Petre Marin şi-a trimis fiul la Academia. Răzvan Marin a făcut pasul în fotbalul mare din Europa şi e unul dintre cei mai valoroşi jucători ai României. Marin va juca alături de Ajax în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. 

"Sper să stea cât mai mult în străinătate. Aşa cum a zis şi Gică, acesta a fost şi scopul nostru: aşa cum a av ut copilul meu o şansă să ajungă unde a ajuns, de ce să nu oferim şi noi o şansă unor copii pentru a le crea un viitor şi a de da o meserie foarte frumoasă

 Am fost acum la supercupă(n.r. Supercupa Olandei) şi mă simţeam foarte mândru când copilul meu evolua pe acel teren. Iar George (n.r. Ogăraru) ştie, pentru că a jucat acolo", a declarat Petre Marin. 

Afla mai multe despre: gica hagipetre marinacademia hagi 

viewscnt
Articole similare