Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabrizio Romano anunţă: Barcelona câştigă lupta cu Bayern, Juventus sau Liverpool şi transfer un puşti-minune!

Fabrizio Romano anunţă: Barcelona câştigă lupta cu Bayern, Juventus sau Liverpool şi transfer un puşti-minune!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută întăriri pentru Xavi, antrenorul aflat în dificultate în acest momentul al sezonului echipei de pe Camp Nou, iar catalanii sunt aproape să obţină semnătura unei "perle" din fotbalul european, fotbalist ofertat de mai multe cluburi.

Fabrizio Romano anunţă că Barcelona este pe punctul de a câştiga lupta cu echipe precum Bayern, Juventus, Liverpool, Manchester United sau AC Milan pentru transferul unui mijlocaş central de mare viitor, care prioritizează transferul pe Camp Nou.

Barcelona le ia faţa lui Bayern, Liverpool sau Juventus pentru transferul unei "perle"

Este vorba despre Lucas Bergvall (17 ani), un mijlocaş central suedez care joacă la Djurgarden, în prima ligă din Suedia şi care este cotat deja la cinci milioane de euro. Potrivit informaţiilor, Barcelona pregăteşte deja o ofertă oficială pentru Bergval, în urma discuţiilor purtate timp de mai multe luni cu oficialii lui Djurgarden.

Planul catalanilor este acela ca Bergvall să fie transferat acum, dar să sosească la echipă în vara lui 2024, când îşi va împărţi minutele între prima şi a doua echipă a Barcelonei, având în vedere vârsta fragedă a mijlocaşului din Suedia.

Crescut în ţara natală, la Bromma, Lucas Bergvall a fost transferat de Djurgarden în urmă cu un an, la doar 16 ani, pentru 900.000 de euro.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Lucas Bergvall în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonaxavitransferlucas bergvall 

viewscnt
Articole similare