Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOASA Andrea Lekic! Cea mai bună jucătoare a CSM-ului contra lui Rostov: ”Nimeni nu s-a gândit că nu vom pierde astăzi”

FABULOASA Andrea Lekic! Cea mai bună jucătoare a CSM-ului contra lui Rostov: ”Nimeni nu s-a gândit că nu vom pierde astăzi”

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a remizat, vineri, pe teren propriu, cu formaţia rusă Rostov Don, scor 23-23 (13-14), în cea de-a doua partidă din Grupa B a Ligii Campionilor

La finalul partidei, într-un interviu acordat colegei noastre Corina Marinaş, Andrea Lekic a declarat: ”Sunt foarte fericită şi mândră de echipa mea. Cred că nimeni nu s-a gândit că nu vom pierde acest meci. Am jucat ca o echipă şi asta contează. Trebuie să jucăm ca o echipă din primul minut până în ultimul. Azi am jucat conform planului, iar eu mă pot declara mulţumită şi fericită. Ştim că Rostov era favorită, iar noi am încercat să facem din Sala Polivalentă o fortăreaţă” a spus Lekic.

Sârboiaca a fost cea mai bună de pe teren. A marcat 8 goluri şi a arătat un spirit de luptă incredibil. Chiar şi la time-out-uri, Lekic a avut cuvântul: ”Nu e surprinzător. Ne cunoaştem foarte bine deja şi ne înţelegem foarte bine unii cu alţii. Se întâmplă” a mărturisit ea cu umor la finalul meciului. ”Avem jucătoare importante care ne lipsesc şi trebuie să luăm totul, pas cu pas” a mai adăugat cea mai bună handbalistă a CSM-ului în partida cu Rostov.

Pentru CSM urmează meciul cu Lublin: ”Ştiu că Lublin  a pierdut meciul cu Rostov, dar în continuare e o echipă care nu are nimic de pierdut. Noi trebuie să continuăm la fel, nu ar trebui să ne gândim prea mult la Lublin, ar trebui să rămânem alături una de cealaltă” a mai spus Andrea.

Andrea Lekic a fost cea mai bună marcatoare a echipei bucureştene cu 8 reuşite, urmată de Omoregie - 4, pentru CSM. La formaţia lui Ambros Martin, Viahireva a marcat de 12 ori.

Cealaltă partidă a grupei se va juca sâmbătă, între MKS Lublin şi Team Esbjerg.

În primul meci din grupa B, CSM Bucureşti a câştigat, în deplasare, cu Team Esbjerg, astfel că, împreună cu Rostov, conduce în clasament, cu câte 3 puncte.
 

Afla mai multe despre: andrea lekic 

viewscnt
Articole similare