Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! 90 de milioane de euro pentru Mbappe ca să spună "da" şi să semneze gratis! Ce club îi ia faţa Realului

Fabulos! 90 de milioane de euro pentru Mbappe ca să spună "da" şi să semneze gratis! Ce club îi ia faţa Realului

PSG

Comentarii

Barcelona a intrat în cursa pentru Kylian Mbappe (23 de ani), fotbalist care în vara lui 2022 rămâne liber de contract şi poate semna cu orice echipă îşi doreşte. Catalanii sunt gata să îi ofere un bonus fabulos lui Mbappe pentru a semna cu Barcelona şi să-i ia faţa Realului pentru transfer, chiar dacă există probleme financiare mari la club.

Fabulos! 90 de milioane de euro pentru Mbappe ca să spună "da" şi să semneze gratis! Ce club îi ia faţa Realului

Kylian Mbappe va fi la foarte mare căutare începând din ianuarie 2022, când va fi în ultimele şase luni de contract cu PSG. Înţelegerea dintre părţi e valabilă până în vara lui 2022, iar Real Madrid a presat pentru transferul său încă perioada de mercato din vară - cu mai multe oferte refuzate. Barcelona a intrat în cursa pentru transferul lui Mbappe, care poate sosi gratis pe Camp Nou.

AS, prin jurnalistul Javier Matallanas, scrie că Barcelona crede că poate da o adevărată lovitură în vara lui 2022 şi să-l ia pe Mbappe, când îl poate lua gratis pe Mbappe. Sursa citată notează faptul că şefii Barcelonei pregătesc o ofertă, un bonus fabulos de nu mai puţin de 90 de milioane de euro la semnătură pentru ca Mbappe să spună "da" şi să semneze pe Camp Nou.

Mai mult, se pare că Barcelona e gata să-i ofere lui Mbappe şi un salariu mai mare decât cel oferit de Real Madrid. Mbappe a fost aproape de Barcelona în 2017, dar transferul său a fost refuzat de fosta conducere.

Real Madrid, de partea cealaltă, l-a ofertat pe Mbappe şi i-a promis un bonus la semnătura de 50 de milioane de euro lui Kylian Mbappe. Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a oferit - pe rând - 160, 170, 180 şi 200 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe în perioada de mercato din vară, dar PSG a răspuns negativ de fiecare dată.

Kylian Mbappe e considerat de toţi specialiştii urmaşul de drept al lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, cei doi titani care au împărţit scena fotbalistică în ulitmii 15 ani.

  • 160 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kylian mbappebarcelonabarcelona oferta kylian mbappebarcelona oferta mbappebarcelona bonus mbappembappe transfer barcelona 

viewscnt
Articole similare