Experiențe împreună.
You are here:

FABULOS! A scris istorie pentru Steaua, iar acum e cel mai cunoscut bucătar din România. Povestea incredibilă pe care nimeni n-a ştiut-o

FABULOS! A scris istorie pentru Steaua, iar acum e cel mai cunoscut bucătar din România. Povestea incredibilă pe care nimeni n-a ştiut-ogalerie foto

Sporturi

Comentarii

De-a lungul timpului, Steaua a propus nenumărate nume care au scris istorie pentru sportul românesc, însă puţină lume ştie că unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din ţară a obţinut şi el performanţe importante alături de clubul din Ghencea.

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România, însă v-aţi întrebat vreodată cum arăta şi ce făcea el în tinereţe?

Cunoscut din 2012, când a făcut parte din juriul celebrei emisiuni "Masterchef", alături de Sorin Bontea şi de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu a avut o altă mare pasiune înainte de a se apuca de bucătărie. Conform wowbiz.ro, cheful a jucat polo pentru echipa Steaua, unde a reuşit chiar să câştige titlul naţional, iar în 2002 a primit titlul de "Cetăţean de Onoare al Sectorului 5".

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

"La 17 ani deja lucram în două restaurante şi făceam şi şcoala de bucătari, iar foamea mea de cunoaştere şi recunoaştere profesională era foarte mare. Îmi doream foarte mult să devin şef-bucătar şi ştiam că doar făcând sacrificii voi reuşi.

Iar sacrificiul meu cel mai de preţ au fost timpul liber şi adolescenţa. Şi nu regret nimic. Banii veneau, nu sunt un tip avid după câştigul financiar, dar eram plătit pe măsura timpului meu, a cunoştinţelor mele şi a vitezei. Eram un roboţel de bucătărie de mare viteză" , a spus Florin Dumitrescu.

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...