Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Arsenal a nominalizat un jucător român pentru cel mai frumos gol al lunii. Cum a marcat mijlocaşul care i-a uimit pe ”tunari”. VIDEO

FABULOS! Arsenal a nominalizat un jucător român pentru cel mai frumos gol al lunii. Cum a marcat mijlocaşul care i-a uimit pe ”tunari”. VIDEO

Stranieri

Comentarii

Arsenal a nominalizat golul înscris de un jucător român pentru cea mai spectaculoasă reuşite ale lunii. Pe listă se mai află goluri înscrise de jucători precum Mesut Ozil sau Aubameyang.

Cătălin Cîrjan este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de la Arsenal U18, unde s-a transferat în vara trecută. Mijlocaş central în vârstă de 17 ani este unul dintre cei mai activi jucători din academia lui Arsenal şi deseori iese în evidenţă. Într-o partidă cu echipa similară a lui Brighton, Cîrjan a reuşit un gol spectaculos dintr-o lovitură liber.

Acea reuşit a fost nomninalizată de Arsenal pentru golurile lunii. Fanii ”tunarilor” sunt invitaţi să voteze pe site-ul oficial cele mai frumoase goluri ale lunii, marcate de jucătorii lui Arsenal de la toate categoriile. Numele lui Cîrjan se regăseşte astfel alături de staruri precum Ozil sau Aubameyang.

Cătălin Cîrjan, nominalizat de Arsenal la golul lunii. Ce jucători mai sunt pe listă:

Danielle van de Donk - contra lui Manchester City

Alfie Matthews - contra lui Norwich City Under-18s


Vivianne Miedema - contra lui Liverpool
Nicolas Pepe - contra lui Newcastle United
Mesut Ozil - contra lui Newcastle United
Folarin Balogun - contra lui Chelsea Under-23s
Eddie Nketiah - contra lui Everton
Pierre-Emerick Aubameyang - contra lui Olympiacos
Folarin Balogun - contra lui Manchester City Under-23s
Catalin Cirjan - contra lui Brighton & Hove Albion Under-18s
Alex Grd - contra lui Nantes

Golul marcat de Cătălin Cîrjan cu Brighton.VIDEO

Câtălin Cîrjan a semnat cu Arsenal primul contract de profesionist, la nici măcar un an de la transfer

Cătălin Cîrjan (17 ani) impresionează la Arsenal, iar fanii l-au lăudat pentru prestaţiile din acest sezon. Mijlocaşul ofensiv evoluează pentru echipa U18 a "tunarilor" şi speră să facă pasul spre prima echipă.

Adus în vară de la Viitorul Domneşti, din Liga a treia, Cătălin Cîrjan a semnat acum un contract de profesionist cu Arsenal Londra. Este al doilea jucător român, după Vlad Dragomir, care ajunge prima echioă a ”Tunarilor”.

Mijlocaşul a reuşit trei goluri şi trei pase decisive în acest sezon pentru echipa U18 a lui Arsenal, iar fanii sunt încântaţi de el: "Promovaţi-l la prima echipă. Joacă pentru tricoul lui Arsenal", "Mă bucur că avem în academie un fotbalist care seamănă cu Hagi", "Va fi în prima echipă rapid", sunt câteva dintre reacţiile fanilor lui Arsenal.

Afla mai multe despre: catalin cirjan 

viewscnt
Articole similare