Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Benny Adegbuyi l-a învins dramatic pe Badr Hari în gala de K1 de la Rotterdam. "Mulţumesc pentru tot, România!"

FABULOS! Benny Adegbuyi l-a învins dramatic pe Badr Hari în gala de K1 de la Rotterdam. "Mulţumesc pentru tot, România!"

Alte sporturi

Comentarii

Luptătorul român Benjamin Adegbuyi a obţinut o victorie fantastică, duminică dimineaţă, în main-eventul galei Glory 76, învingându-l pe knock-out tehnic pe legendarul luptători de K1, Badr Hari, în runda a treia.

Meciul a fost unul incredibil de greu pentru luptătorul român. A început lupta bine, a ţinut ritmul impus de Badr Hari şi s-a apărat excelent. Cu toate acestea, juraţii au decis că revina îi revine marocanului Badr Hari, scor 2-1.

A doua repriză a fost una total diferită. Badr Hari a lovit mult mai precis, iar Benny Adegbuyi a fost doborât la podea, cu o lovitură puternică de stângă, cu 45 de secunde înainte de gong. A rezistat eroic pe picioare, sub avalanşa de lovituri a legenderi marocane.

Cu două reprize câştigate de Badr Hari, Benny era obligat să atace în cea de-a treia şi asta a făcut. Nici măcar Badr Hari nu s-a aşteptat la asta: contră puternică, Badr Hari prins cu garda jos, o dreaptă în figură şi marocanul este în "lumea viselor". Încearcă să se redreseze, însă nu reuşeşte, iar sub contraatacul lui Benny, Badr Hari renunţă la lupta. Nu mai poate respira din cauza hemoragiei nasive a nasului!

Mă simt incredibil. A fost o performanţă fantastică, pe alocuri dramatică. Mă aşteptam că va începe rapid, e un luptător senzaţional. Dar cum v-am spus, sunt dur ca naiba! Ştiam că dacă îmi voi menţine strategia, voi aduce durerea de care vă vorbeam. Când i-am aplicat un uppercut, am simţit că trebuie să merg mai departe. Cei din colţ mi-au spus să merg peste el.

Cred că i-am spart nasul. Îl respect, dar asta se întâmplă dacă a acceptat să intre în ring cu mine. Asta e, poate data viitoare e mai bun. Nu mă gândesc la un meci pentru centură cu Rico Verhoeven. Lăsaţi-mă să mă bucur de victoria asta! Mulţumesc pentru tot, România!”, a declarat Benny, după victoria carierei. 

Afla mai multe despre: k1 

viewscnt
Articole similare