Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Câte bilete virtuale s-au vândut pentru meciul Dinamo - Sporting Lisabona, în doar 16 ore. Meciul va fi live pe Telekom Sport

FABULOS | Câte bilete virtuale s-au vândut pentru meciul Dinamo - Sporting Lisabona, în doar 16 ore. Meciul va fi live pe Telekom Sport

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin a lui Dinamo se bucură de o susţinere considerabilă, cu mult peste media din România. Din informaţiile Telekom Sport, fanii au cumpărat deja 1.700 de bilete pentru meciul cu Sporting, în doar 16 ore, deşi meciul se va juca fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Dinamo - Sporting se joacă pe 20 octombrie şi va fi live pe Telekom Sport.

Băieţii lui Dinamo Bucureşti au reuşit rezultate senzaţionale în cupele europene, în ultimii trei ani. În acest sezon, echipa din Ştefan cel Mare a intrat direct în grupele Cupei EHF şi entuziasmul s-a menţinut la cote ridicate. Suporterii din asociaţia ”Doar Dinamo Bucureşti” au scos la vânzare bilete virtuale şi reacţia fanilor a fost superbă.

Câte bilete a vândut Dinamo pentru meciul cu Sporting Lisabona, din Cupa EHF

Fanii din DDB au venit cu o inţiativă pentru susţinerea echipei şi au scos la vânzare bilete virtuale, la preţul de 5 lei fiecare. Ideea a fost foarte apreciată şi, din informaţiile Telekom Sport, în doar 16 ore s-au vândut aproximativ 1.700 de bilete. Reamintim că partida Dinamo - Sporting Lisabona se joacă fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus. Fanii vor putea urmări însă meciul live pe Telekom Sport.

În acest sezon, Dinamo a intrat direct în grupele Cupei EHF, unde le va avea adversare pe Sporting Lisabona, Tatran Presov, USAM Nîmes Gard, Fuchse Berlin şi IFK Kristianstad.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare