Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Ce a făcut un jucător din Liga 1 cu prima pentru titlu! A încasat 100.000 de euro şi "acum umblă cu Dacia". Pe ce a dat banii

FABULOS! Ce a făcut un jucător din Liga 1 cu prima pentru titlu! A încasat 100.000 de euro şi "acum umblă cu Dacia". Pe ce a dat banii

FCSB

Comentarii

În primăvara anului 2011, Oţelul Galaţi a produs marea surpriză şi a câştigat titlul în Liga I. Echipa pregătită atunci de Dorinel Munteanu şi condusă de directorul general Marius Stan le-a luat faţa granzilor din Bucureşti şi a cucerit primul titlu de campioană din istoria sa.

Aflaţi în studioul Telekom Sport, Dorinel Munteanu şi Marius Stan şi-au amintit de perioada superbă petrecută în urmă cu şapte ani la Oţelul Galaţi.

 

"În anul în care s-a luat titlul, Dorinel a avut 10 mii de euro salariul. Iar legat de jucători, cei mai mulţi bani i-am dat pe Pena. 60 de mii de euro sau 80 de mii de euro. El a fost cel mai scump. Giurgiu a fost cel mai grozav transfer pe care l-am făcut. L-am luat de la U Cluj cu 25 de mii de euro, apoi l-am vândut la Rubin Kazan cu 500 de mii şi a revenit gratuit după o jumătate de an. A fost excepţional" , a declarat Marius Stan pentru Telekom Sport.

În urma câştigării titlului, jucătorii au primit de fiecare câte o primă uriaşă de 100 de mii de euro. Iar Marius Stan şi-a amintit un episod amuzant cu fostul mijlocaş Laurenţiu Iorga (foto, în dreapta, în duel cu Bonfim).

"Primele s-au achitat integral atunci [...] Iorga şi-a luat cea mai fiţă maşină. A dat 95 de mii de euro din prima de 100 de mii pe un BMW ultimul tip şi înţeleg că acum umblă cu Dacia. Asta este. I-am învăţat tot timpul să investească banii în imobiliare, în terenuri pentru că nu se pierde valoarea" , a spus Marius Stan.

Dorit insistent de Becali la FCSB

La două sezoane de la câştigarea titlului cu Oţelul, Laurenţiu Iorga a fost aproape de transferul carierei. Mijlocaşul i-a atras atenţia lui Gigi Becali, care l-a dorit la FCSB şi le-a transmis oficialilor clubului să se intereseze de acest transfer.

"I-am transmis lui MM să se intereseze în ce condiţii l-am putea aduce pe Iorga, de la Oţelul. E un fotbalist care mie-mi place. E rapid şi eu vreau viteză pe benzi!" , declara atunci Gigi Becali.

Însă, până la urmă, transferul nu s-a mai realizat. Oficialii roş-albaştrilor au fost nemulţumiţi de preţul mult prea mare cerut de Oţelul, un milion de euro, şi au renunţat la ideea de a-l mai aduce pe Laurenţiu Iorga sub comanda lui Reghecampf. 
 
În prezent, mijlocaşul este legitimat tot la Oţelul Galaţi, în Liga a III-a, şi este cotat la 100 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
 

Afla mai multe despre: gigi becalilaurentiu iorgamarius standorinel munteanufcsbotelul 

viewscnt
Articole similare