Experiențe împreună.
You are here:

Fabulos! Ce contract a cerut tricolorul pentru a semna cu CFR Cluj. Transferul inedit din Gruia: fotbalistul a avut ultimul cuvânt

Fabulos! Ce contract a cerut tricolorul pentru a semna cu CFR Cluj. Transferul inedit din Gruia: fotbalistul a avut ultimul cuvânt

CFR Cluj

Comentarii

Naţionala României nu se refuză, iar de acest aspect s-a asigurat şi un tricolor, care a semnat cu CFR Cluj. Recent, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre clauza din contractul lui Alexandru Paşcanu cu campioana României.

Ce a cerut Alex Paşcanu pentru a semna cu CFR Cluj

CFR Cluj a fost lovită de ghinion în ultima perioadă, iar Dan Petrescu a pierdut fundaşii centrali pe care se baza într-o perioadă aglomerată. Totuşi, "Bursucul" s-ar fi putut baza acum pe titularul naţionalei U21, Alexandru Paşcanu, de care antrenorul nu a mai avut nevoie. 

Apărătorul a venit în urmă cu un an de la echipa secundă a lui Leicester, în schimbul sumei de 600.000 de euro, dar nu şi-a câştigat locul în echipa lui Dan Petrescu. 

Totuşi, înainte de a semna, Paşcanu s-a asigurat că nu va rata unul dintre cele mai importante momente din cariera sa. Fundaşul calificat cu naţionala U21 la Jocurile Olimpice de la Tokyo a dorit cu orice preţ să facă parte din lotul tricolorilor pentru evenimentul din Japonia. 

Astfel, a cerut o clauză în contractul care expiră în 2023, prin care să fie lăsat să joace la JO de la Tokyo, chiar dacă evenimentul ar fi urmat să se suprapună cu sezonul lui CFR Cluj. 

De altfel, FRF a recunoscut, prin vocea lui Andrei Vochin, că va fi o provocare să convingă cluburile, în privinşa convocărilor: "Paşcanu a cerut o clauză în contract, când a semnat cu CFR Cluj, ca să-i dea drumul să joace la Olimpiadă. Cel mai mare challenge va fi să ne înţelegem cu cluburile, pentru că perioada de la JO nu e perioadă FIFA, dacă-ţi vine să crezi. Vor veni jucătorii care-şi doresc cel mai mult. E foarte dificil să ajungi acolo", a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.  

  • Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt programate între 23 iulie - 8 august 2021. 

Joi, FRF a anunţat noul echipament al naţionalei României, pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Alex Paşcanu, eşec până în acest moment la CFR Cluj

Fundaşul central mai are contract cu CFR Cluj pentru încă trei ani, dar viitorul său la echipa campioană a României e sub semnul întrebării. Dan Petrescu nu a fost mulţumit de el, iar la începutul anului a fost împrumutat la FC Voluntari, unde s-a impus. 

Pentru a nu sta pe bancă în acest sezon la CFR Cluj, Paşcanu a preferat să fie împrumutat din nou, dar de această dată în Spania, la Ponferradina, în liga secundă. 

Joi, CFR Cluj va juca împotriva lui AS Roma, în Europa League, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang