Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Ce urmează pentru Răzvan Lucescu după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei. Arabii vor fi în culmea fericirii

FABULOS | Ce urmează pentru Răzvan Lucescu după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei. Arabii vor fi în culmea fericirii

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a reuşit o nouă performanţă extraordinară şi a câştigat Liga Campionilor Asiei, după ce a trecut de japonezii de la Urawa Red Diamonds, cu 3-0 la general. Acum, antrenorul român ar putea juca împotriva lui Liverpool, în Campionatul Mondial al Cluburilor.

Lucescu jr. trăieşte noi momente de glorie, după ce la finalul sezonul trecut a luat titlul cu PAOK. Plecat la Al Hilal după neînţelegeri cu patronul lui Salonic, Lucescu jr continuă să facă performanţă. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a câştigat şi returul cu Urawa Red Diamonds, scor 2-0, în finala Ligii Campionilor Asiei, după ce în tur se impusese cu 1-0.

Pe lângă trofeu, Al Hilal şi-a asigurat şi un loc la Campionatul Mondial al Cluburilor, competiţie care se va desfăşura în Qatar, în perioada 11-21 decembrie. Aici, Al Hilal va intra în turul 2 şi va juca împotriva lui Espérance de Tunis (Tunisia), pe 14 decembrie.

În cazul în care va trece de turul 2, Al Hilal va juca în semifinale cu Flamengo, proaspăt câştigătoare a Copei Libertadores, meci care se va disputa pe 17 decembrie. În cazul în care trece şi de Flamengo, Lucescu jr. ar putea juca finala contra lui Liverpool - campioana Europei.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare