Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Clubul din Serie A a cerut transferul vedetei de la CFR Cluj. Gigi Becali a intrat pe fir şi a dat lovitura la FCSB

Fabulos! Clubul din Serie A a cerut transferul vedetei de la CFR Cluj. Gigi Becali a intrat pe fir şi a dat lovitura la FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Impresarul Ioan Becali, unul dintre cei mai importanţi agenţi de jucători din fotbalul românesc, a dezvăluit ce şansă a avut actualul fotbalist de la CFR Cluj, Cristian Manea (23 de ani). Fundaşul ar fi putut ajunge la Lecce, în 2019, atunci când echipa era în Serie A, dar Giovanni l-a împins pe jucătorul pe care-l reprezintă, Romario Benzar, în Italia, spre bucuria finanţatorului FCSB, Gigi Becali.

Actualul fotbalist de la CFR Cluj, Cristian Manea, cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei României, la 16 ani, 9 luni şi 22 de zile, are trei titluri de campion în Liga 1, iar în 2019, după EURO U21, ar fi putut prinde transferul carierei, în Serie A. Totuşi, situaţia în care se afla şi faptul şi intervenţia lui Giovanni Becali au dus la anularea plecării în Italia. 

Jackpot! Ce salariu are Valentin Mihăilă la Parma

Lecce a dorit să-l transfere pe Cristi Manea, fotbalistul lui CFR Cluj! Ioan Becali l-a trimis pe Romario Benzar în Italia

Situaţia haotică în care s-a aflat Cristi Manea în ultimii cinci ani a avut şi repercusiuni. În 2015, fundaşul a plecat de la Viitorul spre Apollon Limassol, dar nu a jucat în niciun meci pentru ciprioţii de care s-a despărţit, oficial, în acest an. În schimb, internaţionalul român a fost împrumutat la Mouscron, CFR Cluj şi FCSB, iar cele mai mari realizări le-a avut cu actuala echipă. 

Un moment important din cariera sa a avut loc în vara anului trecut, când Lecce, club din Serie A la acea vreme, l-a dorit. Manea tocmai făcuse un Campionat European U21 bun, unde a prins şi echipa ideală. 

Totuşi, mutarea nu s-a mai realizat. În schimb, Ioan Becali l-a transferat pe Romario Benzar, în iulie, de la FCSB la Lecce, mutare care i-a adus lui Gigi Becali suma de 2 milioane de euro:

"(n.r. - E adevărat că vara trecută a fost aproape de a fi luat de Roma?) Doamne fereşte! Dacă semna cu mine, juca la Lecce, pentru că Lecce îl dorea pe el, dar eu l-am dus pe Benzar, care era al meu. Îl avem pe Manea, care a întrerupt, nu a întrerupt. Acum, că e semnat cu firma băieţilor care sunt la mine, e altceva", a declarat Giovanni Becali, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

În august 2019, Cristian Manea încă aparţinea de Apollon Limassol şi se antrena prin parcuri. Jucătorul a căutat luni bune un contract într-un campionat important din Europa, dar, în cele din urmă, a semnat cu FCSB, în septembrie. 

Fostul jucător de la FCSB, Romario Benzar, a revenit în Liga 1, în septembrie la Viitorul, fiind împrumutat de la Lecce până la finalul acestui sezon. 

Giovanni Becali, despre posibilitatea ca Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj şi să-l transfere şi pe Cristi Manea

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, nu a exclus varianta plecării de la CFR Cluj, iar Ioan Becali vede o şansă şi pentru Cristi Manea de transfer:

"Dan Petrescu e posibil să plece undeva şi să ia un jucător de 2-3 milioane de euro. Să îl ia pe Manea de două milioane şi <<Du-te, tată!>>. Sau ia dintre oamenii lui, pe Camora, pe Deac, pe Djokovic, oamenii lui", a mai spus impresarul. 

O nouă explicaţie pentru dispariţia lui Gigi Becali din viaţa publică! Cum gestionează situaţia de la FCSB

Urmăriţi integral emisiunea cu Ioan Becali, de pe Telekom Sport 1, aici!

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcristian maneacristian manea fcsbgigi becalitransferuri gigi becalitransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare