Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Constantin Budescu, înapoi în Liga 1 mai repede decât era de aşteptat. Clubul căruia i-a dat acordul

Fabulos! Constantin Budescu, înapoi în Liga 1 mai repede decât era de aşteptat. Clubul căruia i-a dat acordul

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Constantin Budescu (31 de ani) a reuşit să se transfere de la Astra, dar "magicianul" ar putea reveni în Liga 1 mai repede decât era de aşteptat. Recent, au apărut informaţii despre un pact pe care fotbalistul îl are. Astfel, Budescu s-ar putea întoarce în România în vară la o singură echipă.

Constantin Budescu ameninţă de luni bune cu plecarea de la Astra, din cauza situaţiei financiare dificile de la echipa lui Ioan Niculae. Mijlocaşul a luat în calcul şi un transfer la FCSB, dar a plecat, în cele din urmă, la Damac, în Arabia Saudită, unde se va lupta pentru evitarea retrogradării din prima ligă. Totuşi, mijlocaşul poate reveni în România în vară şi şi-a dat acordul unui patron din Liga 1. 

Constantin Budescu, înapoi în Liga 1 în vară. Ce înţelegere are cu echipa la care ar urma să revină în România

Fostul fotbalist al Astrei mai avea contract cu echipa din Giurgiu şi în următoarele luni, iar patronul Ioan Niculae şi fotbalistul au purtat discuţii, pentru a rezolva situaţia. MIjlocaşul avea o clauză de reziliere a contractului în valoare de 900.000 de euro, fiind şi motivul pentru care Constantin Budescu nu a plecat mai devreme de la Astra. 

Conform Spotmedia, omul de afaceri care o susţine pe Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a făcut o concesie în cazul lui Constantin Budescu. Cei doi au făcut un pact, care va avea un rol decisiv în privinţa viitorului fotbalistului. 

Finanţatorul l-a lăsat să plece liber de contract în Arabia Saudită, a renunţat să ceară vreun ban în schimbul său, dar i-a pus o condiţie lui Constantin Budescu: fotbalistul să revină în Liga 1 doar la Astra Giurgiu!

Se pare că jucătorul dorit şi de FCSB, în această perioadă, a acceptat propunerea lui Ioan Niculae, întrucât transferul la Damac s-a realizat. De asemenea, Budescu a renunţat la banii pe care îi mai avea de primit de la omul de afaceri. 

Iar revenirea la care visează clubul Astra ar putea avea loc în vară. Conform sursei citate, Constantin Budescu are posibilitatea de a ajunge în Liga 1 în vară, dacă Damac va retrograda din prima ligă a Arabiei Saudite. 

În acest moment, noul club al lui Budescu e în zona retrogradării. Echipa antrenată de Noureddine Zekri se află pe locul 15, din 16 echipe, cu 13 puncte, la şase puncte distanţă de Al Fateh, ultima echipă care rămâne în prima ligă. 

Constantin Budescu, între zona Golfului şi FCSB. Impresarul, revoltat

Fostul fotbalist al Astrei a plecat miercuri spre Arabia Saudită şi a oferit primele declaraţii. La Damac, Budescu va încasa 300.000 de euro până în vară şi  salariul va creşte la 800.000 de euro, în următorul sezon. În urma mutării, impresarul Cristian Hossu a ameninţat că fotbalistul îi va plăti daune, după ce agentul ar fi fost sărit de schemă. 

Budescu a fost dorit şi de FCSB, dar Gigi Becali şi-a dorit să-l transfere în vară, liber de contract, după ce nu a fost de acord să plătească suma de 900.000 de euro. 

Afla mai multe despre: constantin budescuconstantin budescu revenire liga 1transfer constantin budescuconstantin budescu astraioan niculaeioan niculae astraconstantin budescu damacconstantin budescu arabia saudita 

viewscnt
Articole similare