Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Cum a ajuns Becali să-l cumpere pe Stan. Dialog incredibil cu Niculae: "Ioane, îl vreau împrumut o săptămână, ţi-l dau înapoi"

Fabulos! Cum a ajuns Becali să-l cumpere pe Stan. Dialog incredibil cu Niculae: "Ioane, îl vreau împrumut o săptămână, ţi-l dau înapoi"

Superliga

Comentarii

FCSB a reuşit două transferuri în câteva ore, după ce s-a înţeles cu Astra şi FC Botoşani pentru transferul căpitanilor celor două echipe, Alexandru Stan, respectiv Mihai Roman.

Gigi Becali a dezvăluit cum a ajuns să-l achiziţioneze pe Stan în schimbul a 300.000 de euro, deşi iniţial îl sunase pe Ioan Nicuae pentru o propunere cel puţin inedită în lumea fotbalului: un împrumut pentru o săptămână!

Patronul Astrei a acceptat propunerea, dar nu a fost de acord Alexandru Stan, iar în cele din urmă Becali a decis să-l transfere definitiv.

"Eu nu mă joc cu astea, imediat după ce am câştigat meciul ne gândim la urmatorul şi trebuia să luăm măsuri. N-avem fundaş stânga. Trebuie să găsim o soluţie. I-am zis lui Meme: "Care este fundaşul stânga care vă place mai mult din toată România? Vorbeşte cu Dică şi fundaşul stânga care vă place cel mai mult, pe ăla vi-l dau. Mâine îl ai!"

Îl iau împrumut, îi dau bani să joace două meciuri într-o săptămână îl împrumut şi îl dau înapoi. Prima data ne-am gândit la Briceag. Eu m-am gândit la el că îmi place de Briceag. Dar nu poate să joace (n.r. a evoluat deja pentru Craiova în Europa League). Iar Meme mi-a spus că a vorbit cu Dică şi că jucatorul care le place cel mai mult e Stan. Şi spunea că saracul e cuminte, are un joc curat şi n-a ajuns la o echipă mai mare. Si le-am spus, bine, mâine îl aveţi.

L-am sunat pe Ioan Niculae şi i-am spus: <<Bă, Ioane, mulţumesc - că mi-a răspuns omul prompt, noaptea, la 1.30. Şi i-am spus că am nevoie să imi dea un jucător împrumut o săptămână. "Păi cum să ţi-l dau împrumut?" / "Păi mi-l împrumuţi şi ţi-l dau înapoi. Dacă permite regulamentul? Eu aşa fac, rezolv problemele. Mi-a spus: "Ţi-l dau". Băiatul a spus apoi că nu vrea să vină împrumut. Şi asa i se termina contractul în 6 luni. Şi atunci am bătut palma, gata.

Roman e jucatorul care mi-a placut de 10 ani şi pe care nu am putut să-l iau. Nu mai stiu ce s-a întâmplat cu el. Îmi plăcea când era la Rapid. Tot am vrut, şi acum un an. Iftime îmi spunea că nu, că nu poate să ne ajute. N-a vrut să vină atunci. Şi am vorbit din nou şi i-am spus: <<Dacă mă calific, vii?>>. Si a zis că da, pentru că am insistat atât de mult şi îl doream. Şi i-am spus că în 2-3 ani poate să câştige 1 milion de euro pentru că e fotbalist. Şi esti cel mai bun mijlocaş dreapta. Şi l-am convins
", a declarat Becali la ProX.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbalexandru stanniculae 

viewscnt
Articole similare