Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Cum s-a încheiat pentru Daniel Pancu singura aventură pe care a avut-o la psiholog: ”N-am mai lucrat de atunci”. :) Ce i-a pus pe jucători să facă

FABULOS | Cum s-a încheiat pentru Daniel Pancu singura aventură pe care a avut-o la psiholog: ”N-am mai lucrat de atunci”. :) Ce i-a pus pe jucători să facă

Liga 2

Comentarii

Într-un fotbal în care psihologii sportivi sunt tot mai solicitaţi, Daniel Pancu este de părere că aceştia nu pot ajuta prea mult jucătorii.

Cluburile mari din Occident au pe statul de plată şi psihologi, care au misiunea de a-i ajuta pe jucătorii care traversează perioade mai grele. În plus, sunt jucători care şi-au angajat mental coach personal, în speranţa că aceştia îi vor ajuta să-şi crească performaneţele în teren. Însă Daniel Pancu nu crede în astfel de practici.

Antrenorul Rapidului susţine că a experimentat terapia un psiholog, în perioada în care era jucător şi n-a rămas cu cea mai bună impresie. În plus, spune că sunt jucători din lotul actual care şi-au angajat mental coach, dar susţine că nu vede vreo îmbunătăţire.

”A venit unul odată şi spunea să închidem ochii şi să ne gândim că e verde terenul şi nu am mai lucrat de atunci. La Rapid eram, cred. Eram într-o pasă mai proastă... închide ochii, verde. Nu! N-am adormit! Când eram jucător nu simţeam nevoia. Eram făcuţi altfel. Găseam resurse să ne motivăm singuri. Munca m-a salvat întotdeauna. Ei, probabil, sunt mai sensibili în ziua de azi şi, probabil, că au nevoie şi de altfel de lucruri. Şi noi avem la echipă 2-3 jucători care au acest mental coach, dar prea mare progres nu prea am văzut”, a declarat Daniel Pancu.

Gigi Becali nu vrea psihologi la echipă şi merge pe mâna lui Dumnezeu

Patronul FCSB este poate cel mai vehement personaj din fotbalul românesc când vine vorba despre psihologi. Jucătorii lui Bogdan Vintilă nu traversează cea mai bună perioadă, dar Gigi Becali nici nu vrea să audă de psihologi la echipă. În opinia sa, doar oamenii bolnavi au nevoie de serviciile unui psiholog:

”Nu angajez eu psiholog, Doamne, fereşte! Psihologul e Hristos, psihologul e Sfânta Cruce. Cum să aduc psiholog? Psihologul se aduce la oameni bolnavi. Doar dacă eşti bolnav mergi la psiholog. Psihologul meu e Hristos. Nu există nimic mental! Să angajeze Vintilă un psiholog la echipa lui! Când Vintilă va fi proprietar, să-şi angajeze psiholog”, a declarat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare