Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Cum şi-a anunţat Hazard colegii că pleacă de la Chelsea: "A fost ciudat!" Dezvăluirea făcută de Emerson Palmieri

FABULOS | Cum şi-a anunţat Hazard colegii că pleacă de la Chelsea: "A fost ciudat!" Dezvăluirea făcută de Emerson Palmieri

Campionate

Comentarii

Internaţionalul italian Emerson Palmieri, de la Chelsea, a dezvăluit modul "ciudat" prin care Eden Hazard le-a transmis foştilor săi colegi că urmează să semneze cu Real Madrid.

Într-un interviu acordat ESPN, fundaşul stânga a povestit că Hazard le-a scris un mesaj sec colegilor pe grupul de WhatsApp, după care a ieşit pur şi simplu din grup, fără să mai aştepte vreo reacţie.

"Pe grupul de WhatsApp, ultima acţiune a fost mesajul de rămas bun al lui Hazard. Şi-a luat la revedere de la băieţi, iar de atunci nu mai ştim nimic. E ciudat!

A trimis un mesaj: "Vă mulţimesc şi vă iubesc, băieţi!", iar apoi a apărut "Eden Hazard a părăsit grupul!". Mi-am spus: La naiba, chiar a plecat!", a povestit fundaşul născut în Brazilia, care a ales însă naţionala Italiei.



Hazard s-a transferat în această vară la Real Madrid, într-o afacere de 100 de milioane de euro, o sumă importantă încasată de Chelsea în condiţiile în care belgianul mai avea un singur an de contract.

Afla mai multe despre: eden hazardemerson palmierichelseareal 

viewscnt
Articole similare