Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | ”El Loco” a lovit din nou! Gest incredibil al lui Bielsa, înaintea primei victorii din Championship

FABULOS | ”El Loco” a lovit din nou! Gest incredibil al lui Bielsa, înaintea primei victorii din Championship

Diverse

Comentarii

Marcelo ”Loco” Bielsa a debutat ca antrenor în Championship. Formaţia sa a câştigat partida cu Stoke City din prima rundă, în faţa a 35.000 de spectatori entuziaşti. Klich, Pablo Hernandez şi Cooper au marcat golurile primului succes al argentinianului pe Elland Road. Înainte de acest joc, Bielsa a făcut însă un gest absolut uimitor!

Leeds are planuri mari în acest sezon, iar numirea lui Marcelo Bielsa ((63 de ani)ar trebui să însemne cel mai important pas pentru obţinerea promovării în Premier League.

N-a fost un debut facil pentru legendara formaţie britanică, pentru că adversară i-a fost Stoke City, fosta prim divizionară, pregătită în acest sezon de talentatul tehnician Garry Rowett.

Pe Elland Road, Leeds a deschis scorul în minutul 15 prin Klich, în urma unei acţiuni de atac splendide, în cel mai pur stil Bielsa.

 

 

În prelungirile primei reprize, Pablo Hernandez a reuşit să facă 2-0. Oaspeţii au revenit în meci printr-un penalty transformat de Afobe, dar numai 5 minute mai târziu, fundaşul central, Cooper a marcat golul care a liniştit apele pentru Bielsa şi ai săi.

Leeds o va înfrunta în runda viitoare pe Derby County, o altă formaţie cu pretenţii la promovarea în Premier League.

Bielsa a confirmat ideea sa noncoformistă pe care a avut-o înaintea partidei cu Stoke City, când şi-a pus jucătorii la muncă şi i-a făcut să strângă toate gunoaiele din jurul bazei de antrenament: ”Am vrut ca ei să priceapă cât timp petrec nişte oameni simpli, pentru a strânge banii care-i ajută pe ei să trăiască” a explicat El Loco.

Marcelo Bielsa a fost antrenor la echipe mari precum Lazio, Bilbao sau Marseille şi a pregătit naţionala Argentinei între 1998 şi 2005.

Afla mai multe despre: marcelo bielsaleeds united 

viewscnt
Articole similare