Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Explicaţia pentru golul anulat aiurea la FCSB - Craiova! Ce au discutat Haţegan şi asistentul după reuşita lui Benzar

FABULOS! Explicaţia pentru golul anulat aiurea la FCSB - Craiova! Ce au discutat Haţegan şi asistentul după reuşita lui Benzargalerie foto

FCSB

Comentarii

În minutul 55 al meciului dintre FCSB şi Craiova, la scorul de 2-2, roş-albaştrii reuşeau să marcheze, prin Benzar, dar Haţegan anula golul, inexplicabil, după ce steliştii s-au bucurat aproape două minute. Discuţia dintre central şi asistent a schimbat decizia luată în primă fază şi a anulat reuşita roş-albaştrilor.

Dennis Man îi pasează excelent lui Hora, vârful FCSB-ului încearcă să tragă, mingea ajunge, cu noroc la Benzar, iar fundaşul lui Teja, venit din spate, îl învinge pe Pigliacelli. Bucurie maximă atât pe teren cât şi în tribune. După aproape două minute de extaz, steliştii sunt treziţi de fluierul lui Haţegan. Centralul a anulat reuşita şi a dictat, halucinant, ofsaid.

CE AU DISCUTAT HAŢEGAN ŞI ASISTENTUL SEBASTIAN GHEORGHE

Înscrie Benzar şi după o privire către asistent, Haţegan arată mijlocul terenului. Golul este validat.

Mai apoi, Haţegan discută cu asistenul Sebastian Gheorghe şi se răzgândeşte. Indică ofsaid, anulează golul şi încep să curgă reluările pe TV. Niciuna nu arată vreo poziţie măcar suspectă, semn că decizia brigăzii conduse de Haţegan este complet aiurea. Dar ce au discutat cei doi arbitri la această fază?

Din informaţiile obţinute de Telekom Sport, la fel ca la reuşita lui Dennis Man, când mingea a venit de la Tiago Ferreira, Haţegan a dialogat cu tuşierul, încercând să transmită de la cine a venit balonul. În momentul în care Hora loveşte mingea pentru prima şi singura dată, Benzar este în poziţie perfect regulamentară.

Mai apoi, există momentul în care Benzar este, într-adevăr, în spatele lui Acka, dar mingea plecase de mult timp din piciorul lui Hora. Blocat de Gnohere, asistentul nu poate vedea dacă Hora mai loveşte balonul şi a doua oară. În cazul în care ar fi făcut-o, atunci Benzar era în ofsaid. Numai că Hora nu apucă să mai dea în minge şi, profitând de bâlbâiala lui Acka, balonul se duce direct la Benzar.

Întrebat de Sebastian Gheorghe, Haţegan i-ar fi spus colegului său că Hora ar mai atinge balonul încă o dată, iar atunci asistentul i-a transmis că, în această situaţie, Benzar ar fi în poziţie de ofsaid. Haţegan ia decizia să anuleze golul. Toate reluările îl contrazic însă. Golul este perfect valabil.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hateganfcsbcraiovabenzargol 

viewscnt
Articole similare