Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Franţa e în finala CM 2018, dar vârful echipei n-a nimerit încă spaţiul porţii. Statistica incredibilă a lui Olivier Giroud

FABULOS! Franţa e în finala CM 2018, dar vârful echipei n-a nimerit încă spaţiul porţii. Statistica incredibilă a lui Olivier Giroud

Cupa Mondială

Comentarii

Franţa a devenit, marţi seară, prima finalistă a Cupei Mondiale din Rusia, după ce a învins Belgia în semifinalele competiţiei, cu scorul de 1-0. Această realizare este cu atât mai mare cu cât atacantul central al naţionalei "Cocoşului galic", Olivier Giroud, nu a reuşit nici măcar să nimerească spaţiul porţii la turneul final din Rusia.

Cu excepţia meciului de debut cu Australia, în care a intrat în ultimele 20 de minute, atacantul în vârstă de 31 de ani a fost titular în toate partidele Franţei de la acest Mondial, inclusiv în semifinala cu Belgia. Atacantul legitimat la Chelsea a strâns peste şapte ore de joc în Rusia şi a şutat de 13 ori la poartă, dar nu a nimerit ţinta niciodată. 

Franţa s-a calificat pentru a treia oară în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Belgiei, în semifinalele competiţiei. Golul a fost marcat de Umititi '51. Franţa a jucat trei dintre ultimele şase finale ale Cupei Mondiale, mai multe decât orice altă naţională.

 

 

Umtiti a marcat cu capul după un corner executat de Griezmann.

Campioană mondială în 1998, când a organizat turneul final, după 3-0 cu Brazilia în finală, Franţa a mai jucat în ultimul act la CM în 2006, în Germania, când a pierdut la loviturile de departajare, în faţa Italiei.

În finală, Franţa va întâlni învingătoarea din a doua semifinală, Anglia - Croaţia, care va avea loc, miercuri, de la ora 21.00, la Moscova.

Belgia va juca, sâmbătă, la Sankt Petersburg, finala mică, împotriva formaţiei care va pierde în a doua semfinală. Finala mare va avea loc duminică, la Moscova.

Afla mai multe despre: giroudfrantacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare