Experiențe împreună.
You are here:

FABULOS! Gigi Becali a adus la FCSB un fotbalist direct de la biserică. Dezvăluiri incredibile!

FABULOS! Gigi Becali a adus la FCSB un fotbalist direct de la biserică. Dezvăluiri incredibile!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu încetează să uimească. Recent, s-a aflat că patronul FCSB a transferat un jucător direct de la Biserică

Gigi Becali l-a numit pe Bogdan Andone antrenor pentru că avea ”faţă de smerit”, iar pe Bogdan Argeş Vintilă ”pentru că are şcoala lui Hagi în spate”, dar şi pentru că ”este un creştin convins”.

Puţină lume ştie însă că şi transferul lui Lukasz Gikievicz a fost unul incredibil. Patronul FCSB-ului a fost convins să-l transfere pe atacantul polonez într-unul din pelerinajele sale la biserici.

Mai exact, vârful refuzat de Gaz Metan şi Petrolul a fost recomandat de Florin Motroc, un tehnician care a antrenat mulţi ani în Ţările Arabe şi care îl văzuse acolo jucând pe Lukasz. La Schitul Dârvari, Becali s-a întâlnit cu Motroc şi impresionat de credinţa acestuia a simţit că propunerea tehnicianului l-ar putea ajuta pe viitor la FCSB.

Gigi Becali se chinuie să-l dea afară acum pe Gikiewicz de la FCSB

Autodeclarat creştin înverşunat, Gigi Becali încearcă să scape de jucătorii de la FCSB care nu-i mai sunt pe plac prin tehnici nu tocmai ortodoxe.

Latifundiarul din Pipera anunţa la finalul lunii august că vor pleca mai mulţi jucători de la echipă, printre care şi polonezul Lukasz Gikiewicz.

Gikiewicz a fost transferat la FCSB pe 2 august 2019, însă nu a apucat să joace prea mult: a strâns doar 196 de minute în cele trei apariţii în tricolul FCSB.

Jucătorul FCSB a refuzat să semneze rezilierea contractului, aşa că oficialii au recurs la unele măsuri mai puţin comune, conform Gazetei Sporturilor:

• Gikiewicz a fost scos de pe grupul de Whatsapp al primei echipe, unde fotbaliştii discută chestiunile profesionale şi unde au acces la informaţii despre programul echipei

• i-a fost luată maşina de serviciu oferită de club în urma semnării contractului

• Vintilă i-a interzis lui Gikiewicz să mai participe la antrenamentele primei echipei, iar atacantul a fost trimis să se antreneze singur, fără să primească o minge

• nu a fost plătit pe luna august

Georgi Gradev, reprezentantul jucătorului, a cerut lămuriri oficialilor clubului pentru comportamentul „abuziv”.

Avocatul bulgar susţine că clubul „încearcă să-l hărţuiască şi să-l intimideze pe fotbalist pentru a-l forţa să-şi rezilieze contractul”.

Contactat de Gazetă, Gradev a evitat să ofere detalii despre subiect. ”Este o chestiune pur sportivă care nu trebuie să ajungă în media. Se întâmplă şi la alte cluburi. Am avut un fotbalist bulgar, Rangelov, căruia Konyaspor a încercat să-i forţeze mâna să-şi rezilieze contractului, dar fotbalistul a rămas şi apoi i s-a oferit o prelungire pe doi ani”.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe