Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Gigi Becali i-a ”furat” Universităţii Craiova încă un fotbalist. FCSB l-a transferat pe atacantul comparat cu Haaland

Fabulos! Gigi Becali i-a ”furat” Universităţii Craiova încă un fotbalist. FCSB l-a transferat pe atacantul comparat cu Haalandgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gabriel Mirel Fulga a primit şansa să debuteze pentru gruparea roş-albastră în partida cu FC Voluntari.

Tânărul atacant originar din Orşova este născut în 2004 şi se anunţă o mare promisiune a fotbalului românesc. El a fost aruncat în luptă de Anton Petrea în ultimele minute ale partidei cu FC Voluntari, când l-a înlocuit pe Octavian Popescu. Pentru FCSB, Fulga poate fi o soluţie imediată după plecarea lui Sergiu Buş în Coreea de Sud. Povestea talentatului atacant este şi mai interesantă.

FCSB a câştigat duelul cu U Craiova pentru el. Gigi Becali i-a dat o nouă lovitură lui Mihai Rotaru

Potrivit celor de la Playsport, FCSB l-a transferat pe Fulga de sub nasul Universităţii Craiova, fotbalistul fiind dorit şi de gruparea din Bănie.

”Fulga e un puşti foarte talentat, FCSB are o Academie de Fotbal cu puşti foarte talentaţi. Cred că la ora actuală FCSB are cea mai bună academie de fotbal din România, peste Viitorul. Ştiu câţiva copii de-acolo, ştiu cum se lucrează şi sunt foarte talentaţi”, mărturisea Vasile Miriuţă.

Gabriel Fulga evoluat la Şcoala de Fotbal Sport Kids Drobeta, iar Academia FCSB l-a adus, în iulie 2019, după ce l-a monitorizat o lungă perioadă, de la formaţia Pro Junior Craiova.

De precizat că la Şcoala de Fotbal Sport Kids Drobeta antrenează Hugo Moutinho, portughezul adoptat de România şi care mărturisea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport că misiunea sa este aceea de a promova tinerii fotbalişti talentaţi din zonă, pentru a reuşi cumva să întoarcă serviciul fotbalului românesc. Cu Fulga, lucrurile au mers exact aşa. ”Înainte de a ajunge în tabăra roş-albastră, Fulga s-a aflat în probe la „U” Craiova, indecizia oltenilor fiind speculată de scouterii Academiei FCSB” scrie Playsport.ro despre cum a ajuns talentatul atacant în curtea formaţiei lui Gigi Becali.

Potrivit aceleiaşi surse, FCSB a plătit grila de formare pentru tânărul fotbalist: ”A vrut şi Craiova să-l ia, însă tatăl său a ales FCSB. Aseară (n.red. dupa jocul dintre FCSB şi FC Voluntari), am vorbit cu tatăl lui la telefon, iar cu Gabriel prin mesaje. I-am spus că acum începe greul! E o implinire a muncii noastre, de 11 ani avem şcoala de fotbal. Gabi este singur la părinţi. Un jucător de fortă, mai mult un pivot, un atacant de pătrundere. Cred că seamănă cu Haaland” a explicat Cornel Mihart, fost jucător în Liga 1 şi actual lider al proiectului Sport Kids.

Gabriel Fulga a fost introdus pe teren în minutul 83 al meciului cu FC Voluntari în locul lui Octavian Popescu, iar tânărul atacant a bifat 10 minute în Liga 1.

Afla mai multe despre: gigi becaliu craiovafulgarotaru 

viewscnt
Articole similare