Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Gigi Becali şi-a ieşit din nou din minţi. Momente senzaţionale cu patronul de la FCSB. Şi-a plimbat oile cu bolidul pe câmp

FABULOS! Gigi Becali şi-a ieşit din nou din minţi. Momente senzaţionale cu patronul de la FCSB. Şi-a plimbat oile cu bolidul pe câmpgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali continuă să surprindă în plină pandemie de coronavirus. Patronul celor de la FCSB şi-a dux bolidul de lux în câmp pentru a-şi urmări turma de oi.

Gigi Becali continuă să surprindă cu fiecare ocazie. În plină zi, patronul celor de la FCSB a fost surprins în bolidul său de 200 de mii de euro, în câmp, alături de oile sale.

Ocupat în mare măsură cu afacerile sale, dar şi cu destinele clubului din Liga I pe care îl patronează, latifundiarul din Pipera profită din plin de orice ocazie pentru a petrece timp alături de mioarele sale. În trecut, n-a ezitat şi a blocat tot traficul din Pipera pentru a-şi traversa strada alături de turma sa de oi, iar acum patronul de la FCSB a lovit din nou.

Gigi Becali a surprins din nou. Imagini incredibile cu patronul de la FCSB

Paparazzii l-au surprins pe Gigi Becali la volanul maşinii sale de lux, în timp ce îşi vizita oile aflate pe câmp. Încă din primele ore ale dimineţii, patronul de la FCSB a intrat cu maşina direct până la ciobanul care avea grijă de mioare şi a stat de vorbă cu acesta preţ de câteva minute bune.

Gigi Becali şi-a continuat inspecţia, apoi s-a urcat liniştit în maşină şi a plecat liniştit şi mulţumit de inspecţia făcută.

CLICK AICI PENTRU VIDEO INTEGRAL

De altfel, aventura lui Gigi Becali nu s-a oprit aici. Patronul celor de la FCSB a fost oprit în trafic de poliţişti pentru a fi verificat, însă latifundiarul din Pipera nu a avut declaraţia pe proprie răspundere pe care Guvernul a impus-o în această situaţie de criză pentru cei care se deplasează pe stradă.

"Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici.

Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali <<Unde te duci?>>. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata", a povestit Gigi Becali la Antena 3.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare