Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Guardiola a distrus-o pe Schalke şi a terminat meciul fără niciun fundaş central pe teren. Cum arăta 11-le lui City şi ce a declarat Pep la final

Fabulos! Guardiola a distrus-o pe Schalke şi a terminat meciul fără niciun fundaş central pe teren. Cum arăta 11-le lui City şi ce a declarat Pep la final
Comentarii

Manchester City s-a calificat în sferturile Champions League după ce a distrus-o pe Schaklke 04 în manşa retur, scor 7-0 (10-2 la general), iar performanţa "cetăţenilor" l-a entuziasmat pe managerul Pep Guardiola.

"Am fost incredibili în a doua repriză", a declarat Guardiola imediat după meci, care a găsit însă şi un motiv de nemulţumire: prestaţia din primele 25 de minute ale partidei :).

Dincolo de rezultatul final, Guardiola a predat o nouă lecţie de fotbal şi a surprins prim modul în care şi-a ales primul 11 pentru această partidă. Pep a început meciul cu un singur fundaş central de meserie în primul 11 (Laporte) şi l-a terminat fără niciun stoper pe teren.

Din minutul 72, când Laporte a fost înlocuit cu Delph, Manchester City a jucat fără niciun fundaş central, linia defensivă fiind formată din Kyle Walker, Danilo (ambii fundaşi dreapta de meserie), Delph şi Zinchenko (ambii la bază mijlocaşi, dar transformaţi de Guardiola în fundaţi de bandă stângă).



Iată cum a arătat Citi în ultimele 20 de minute ale partidei cu Schalke: Ederson - Walker, Danilo, Delph, Zinchenko - B. Silva, Gundogan, Foden - Sane, Jesus, Sterling

VIDEO REZUMAT Manchester City - Schalke 04 7-0

"Mi-as fi dorit să arătăm mai aproape de ceea ce suntem noi în primele 25 de minute, dar am fost solizi şi n-am primit gol. În ultimele 15 minute (înainte de pauză) şi în a doua repriză am fost incredibil de buni.

Schalke traversează o perioadă dificilă, au pierdut ultimele patru meciuri şi încrederea lor nu e la cel mai înalt nivel, dar trebuia să ne facem treaba şi am făcut-o. Sunt incredibil de fericit că ne-am calificat în sferturi!
", a declarat Guardiola la finalul partidei.

Afla mai multe despre: guardiolacity 

viewscnt
Articole similare