Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Iată cu cât se vinde tricoul naţionalei României de la Campionatul Mondial din 1994, pe site-urile online

Fabulos! Iată cu cât se vinde tricoul naţionalei României de la Campionatul Mondial din 1994, pe site-urile onlinegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Indiferent dacă eşti nostalgic sau pur şi simplu microbist înrăit, trebuie să ştii că tricourile cu care Marco Van Basten, Diego Armando Maradona, Franz Beckenbauer sau Gheorghe Hagi au scris istorie la Campionatele Mondiale sau Europene sunt destul de costisitoare.

Englezii au întocmit un top al celor mai scumpe tricouri de joc vintage ale echipelor naţionale, disponibile pe un site-urie online. Valoarea sentimentală a acestora face să merite fiecare penny investit.

Cel mai scump tricoul este cel al reprezentativei Olandei de la Euro 1988, acolo unde Marco Van Basten a fost strălucitor - 600 de lire sterline. Se zvoneşte că fotbaliştii "Portocalei Mecanice" au urât acest echipament la început. 

Pe locul secund este tricoul Statelor Unite ale Americii la Campionatul Mondial organizat chiar de ei, în 1994. Design-ul futuristic a rămas impregnat în inimile suporterilor de peste Ocean, iar cerea este una are. Preţul - 500 de lire.

Podiumul este completat de tricoul Uniunii Sovietice de pe teren propriu, din perioada 1989-1991, ultimul din istoria URSS-ului. În consecinţă, este o bucată de istorie pe care o vei regăsi cu greu în lumea fotbalului - 450 de lire.

Tricoul naţionalei României de la Campionatul Mondial din 1994, din SUA, purtat de Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu sau Florin Răducioiu, este pe locul patru, la egalitate cu tricoul naţionalei Braziliei din perioada 1978-1989 şi echipamentul Danemarcei din perioada 1986-1988. Toate cele trei echipamente sunt cotate la 400 de lire sterline.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare