Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Jucătorul de la FCSB care habar n-avea cine a fost fotbalistul Dică! "Tot aşa dădeai!?" Dialogul comic purtat la antrenament şi un moment cu Hagi în prim-plan

FABULOS | Jucătorul de la FCSB care habar n-avea cine a fost fotbalistul Dică! "Tot aşa dădeai!?" Dialogul comic purtat la antrenament şi un moment cu Hagi în prim-plangalerie foto

FCSB

Comentarii

Jucător la FCSB între 2004 şi 2008 şi în 2011, Nicolae Dică a rămas în memoria fanilor roş-albaştri drept un marcator pur-sânge şi un jucător cu execuţie.

Revenit la FCSB ca antrenor secund, în 2014, în mandatul lui Mirel Rădoi, Dică a avut surpriza să afle că nu toţi jucătorii aflaţi în lot la acel moment îl cunoşteau ca jucător, asta deşi abia se lăsase de fotbal, după o perioadă petrecută la Viitorul.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a povestit în direct la Telekom Sport un moment desprins parcă dintr-o comedie, cu un jucător al FCSB, pe care n-a vrut să-l numească, care se arăta uimit la antrenamente de execuţiile fostului atacant.

""Nu am pus nici 100 de grame de când m-am lăsat, de 5 ani. Fac în vară 5 ani. Fac la sală forţă şi alerg în jur de 4-5 kilometri în fiecare zi.

Nu vreau să spun nimic. Normal că fac faţă (n.r. Un sfert de oră pe final). Lent am fost mereu, joc cu capul eu.

Aş putea să joc 10-15 minute, nu aş avea probleme. Când eram antrenor secund, un jucător de la Steaua, nu-i dau numele... Eu mă mai băgam la miuţă şi dădeam goluri ca de obicei.  Şi mi-a spus: Aşa dădeai şi când erai jucător, tot aşa multe goluri? Da, chiar mai multe", a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.


Dică vs Hagi: "Ok, gata..." :)

Fostul tehnician al FCSB a povestit şi un moment petrecut în perioada în care era la Viitorul, iar Gheorghe Hagi le-a arătat jucătorilor săi cum se execută o lovitură liberă: "Eram la Viitorul şi după antrenament mai rămâneam, mai băteam lovituri libere şi avea nişte adidaşi Puma cu talpa groasă. A rămas să bată cu noi şi a bătut lovitura, a dat-o în vinclu, a mai bătut încă una, zic nimereală. Mai dă o minge, tot acolo. Zic ok, gata..."

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare