Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Jucătorul român care a fost chemat în probe la Liverpool: ”Are o calitate fantastică”

FABULOS | Jucătorul român care a fost chemat în probe la Liverpool: ”Are o calitate fantastică”galerie foto

Special

Comentarii

Patrick Gânţe, un atacant de doar 15 ani care este legitimat la ACS CAO 1910 Oradea, a fost invitat de Liverpol să dea probe de joc. Tânărul jucător va participa la un stagiu de pregătire care se va desfăşura în perioada 8-15 decembrie.

Patrick Gânţe este unul dintre cei mai talentanţi jucători din generaţia sa şi calităţile sale au început să atragă tot mai multă atenţie. Potrivit bihon.ro, atacantul de 15 ani a fost invitat de Liverpool să participe la un stagiu de pregătire care va avea loc în perioada 8-15 decembrie. În această perioadă se va pregăti alături de juniorii lui Liverpool, dar va da şi teste:

”Patrick Gânţe este un produs al Centrului de copii şi juniori al CSM Oradea, care evoluează acum cu succes la echipele de juniori şi seniori ale CAO 1910 Oradea. Este un vârf autentic, având o calitate fantastică din punct de vedere fizic, tehnic şi o inteligenţă de joc peste medie. Calităţile lui sunt dublate şi de o dorinţă foarte mare de a ajunge fotbalist. Practic are tot ce îi trebuie unui vârf de atac”, l-a caracterizat Florin Farcaş, antrenorul care l-a debutat anul trecut la doar 14 ani şi jumătate la seniorii CAO 1910 Oradea.



Cel care l-a ajutat să prindă un astfel de cantonament a fost Cătălin Sărmăşan, impresarul lui, care de altfel are sub contract mai mulţi jucători români de mare perspectivă.



Anul trecut, Patrick Gânţe, care măsoară 1,93 metri, a fost la un stagiu de pregătire la AS Roma. De asemenea, are patru selecţii la România U15, unde până acum a marcat de trei ori.

Afla mai multe despre: patrick gante 

viewscnt
Articole similare