Experiențe împreună.
You are here:

FABULOS! Mircea şi Răzvan Lucescu, la pachet la un club uriaş din Europa. Oferta de ultimă oră primită de cei doi antrenori

FABULOS! Mircea şi Răzvan Lucescu, la pachet la un club uriaş din Europa. Oferta de ultimă oră primită de cei doi antrenori
Comentarii

Mircea Lucescu este foarte aproape de a reveni pe banca tehnică a unei echipe de club, iar presa din Turcia scrie chiar despre o eventuală colaborare cu fiul său, Răzvan Lucescu.

Ersun Yanal s-a despărţit de Fenerbahce la începutul acestei luni, astfel că oficialii clubului caută acum omul potrivit pentru a scoate echipa din criza în care se află. Fenerbahce este pe locul 7 şi se află la 12 puncte în spatele liderului Trabzonspor.

Conform presei din Turcia, oficialii clubului au pregătit un plan măreţ pentru viitor, plan care îi vizează pe cei doi antrenori din familia Lucescu. În vârstă de 74 de ani, Mircea Lucescu este aşteptat să preia echipa şi să o pregătească până la finalul sezonului, când ar urma să intre în conducerea clubului, iar pe banca tehnică ar fi aşteptat Răzvan Lucescu.

Oficialii lui Fenerbahce au demarat deja negocierile cu cei doi, iar contractele oferite de clubul turc sunt cu adevărat fabuloase.

Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu, la pachet la Fenerbahce

Dacă în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Lucescu sumele n-au fost dezvăluite, conform jurnaliştilor turci, Mircea Lucescu a fost ademenit cu un salariu de un milion de euro pentru cele 9 meciuri rămase de disputat în actuala stagiune.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe