Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Moment magic pentru Răzvan Lucescu! PAOK, performanţă unică în Europa. Românul e definitiv în istorie. Ce scriu grecii

FABULOS | Moment magic pentru Răzvan Lucescu! PAOK, performanţă unică în Europa. Românul e definitiv în istorie. Ce scriu grecii

Stranieri

Comentarii

Încoronată campioană a Greciei în urmă cu două săptămâni, după victoria cu Levadiakos, PAOK Salonic încheiat campionatul cu un nou succes, scor 2-0, pe terenul Gianninei.

Astfel, trupa lui Răzvan Lucescu a terminat sezonul 2018-2019 fără înfrângere în campionat, o performanţă extrem de rară în fotbalul profesionist şi unică pentru sezonul în curs.

Au rămas singurii neînvinşi!

Înainte de partidele din weekend, doar două echipe din campionatele afiliate UEFA nu suferiseră încă vreo înfrângere în acest sezon: PAOK-ul lui Lucescu şi Maccabi Tel Aviv, formaţie devenită deja campioană a Israelului, cu un avans confortabil.



Maccabi a pierdut însă pe teren propriu, cu Yehuda, scor 2-3, aşa că Răzvan Lucescu a încheiat sezonul drept singurul tehnician neînvins în campionat.

Pentru PAOK urmează finala Cupei Greciei şi şansa eventului, iar în sezonul viitor participarea în preliminariile Champions League cu un obiectiv clar: calificarea în grupe.


"E ceva incredibil şi fantastic! Este o mare performanţă pentru jucătorii noştri care sunt mereu la 100%, la fiecar meci şi joacă doar la victorie.

E un moment extrem de important pentru echipa noastră şi jucătorii vor înţelege mai bine asta când se vor lăsa de fotbal
", a declarat Răzvan Lucescu după meciul cu Giannina.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare