Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Momentul în care Pique l-a cunoscut pe "nebunul" Roy Keane: "Aveam 18 ani şi a început să-mi sune telefonul în vestiar". Reacţia căpitanului

FABULOS | Momentul în care Pique l-a cunoscut pe "nebunul" Roy Keane: "Aveam 18 ani şi a început să-mi sune telefonul în vestiar". Reacţia căpitanului

FC Barcelona

Comentarii

Gerard Pique a început fotbalul în La Masia, academia celor de la Barcelona, dar a început fotbalul mare la Manchester United. Fundaşul spaniol a povestit un episod senzaţional din vestiarul de pe Old Trafford, acolo unde a luat prima dată contact cu Roy Keane.

Într-un articol scris pentru ”The Player Tribune”, Gerard Pique şi-a adus aminte de modul în care a luat contact cu ”nebunul” de Roy Keane.

Am ajuns la Manchester United ca un copil şi am plecat ca un bărbat. Am crescut în Spania, alături de familia mea, iar fotbalul era ca un joc. Apoi m-am trezit la Manchester United şi a fost un adevărat şoc.

La primul meu meci pe Old Trafford, am intrat în vestiar şi eram extrem de nervos. Speram să nu fac nimic, să fiu invizibil. Aveam 18 ani şi eram lângă Van Nistelrooy, Rio Ferdinand şi Ryan Giggs. Vestiarul era atât de mic, că-mi atingeam picioarele cu Roy Keane.

Din senin, se aude un bâzâit, un telefon suna. Oh, doamne! Mi-am dat seama imediat că e telefonul meu, îl uitasem în pantaloni, pe vibraţii, şi geanta era lângă Roy Keane. A întrebat al cui e telefonul şi n-a răspuns nimeni, iar apoi a urlat efectiv. I-am zis că e al meu, s-a ridicat, m-a luat de gât şi a început se râdă...Evident că glumesc. A făcut haos în vestiar, şi-a pierdut minţile. Eu aproape că făcusem pe mine de frică”, a scris Pique.

Afla mai multe despre: piquekeanemanchester united 

viewscnt
Articole similare