Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Prima întâlnire a lui Mutu cu Messi: "Băi, Gambero, ce-ai făcut!?" Fază genială la un meci Fiorentina - Barça

FABULOS | Prima întâlnire a lui Mutu cu Messi: "Băi, Gambero, ce-ai făcut!?" Fază genială la un meci Fiorentina - Barça
Comentarii

Expertul Telekom Sport Adrian Mutu a povestit o întâmplare amuzantă cu Lionel Messi, de la un meci amical jucat de Barcelona cu Fiorentina, în perioada în care "Briliantul" juca pentru gruparea din Florenţa.

Mutu spune că "durul" Alessandro Gamberini a simţit pe pielea lui cât de puternic e aparent firavul Messi. Fostul internaţional italian a încercat să-l doboare pe Messi, însă el a fost cel "aruncat în decor". Iată ce i-a spus ulterior lui Mutu:

"Mi-aduc aminte de un moment când am jucat cu Barcelona la prezentarea Fiorentinei. Ne-au bătut cu 3-1 şi în prima repriză a jucat Messi. La noi era Gamberini, care avea trei capete peste el şi atunci era şi în naţionala Italiei. S-a dus în margine lângă Messi şi alerga pe lângă el. Şi încearcă să-i dea un umăr lui Messi. Şi sare Gamberini, care îl vezi şi e mai înalt cu trei capete.

L-am întrebat: Băi, Gambero, că aşa îi spuneam... Ce ai făcut!? Îmi zice: bă, nene, ai văzut când trec maşinile şi se ridică trei stâlpi... Cât îl vezi de mic, atât e de tare e [...]



La fel şi Cristiano (n.r. Ronaldo). Îmi povestea Gabi Torje când juca în Spania că a încercat să fugă cu Cristiano şi i-a băgat mâna în faţă. Şi l-am întrebat ce a simţit. Nu ştiu,  bucată de ciment care îţi vine în piept!
", a povestit Mutu la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: mutugamberinimututorjeexclusiv 

viewscnt
Articole similare