Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Puştiul intrat direct în TOP 10 cei mai valoroşi români! Are 21 de ani şi e la acelaşi nivel cu Stanciu şi Florin Andone

FABULOS! Puştiul intrat direct în TOP 10 cei mai valoroşi români! Are 21 de ani şi e la acelaşi nivel cu Stanciu şi Florin Andonegalerie foto

Stranieri

Comentarii

Un sezon 2017-2018 spectaculos l-a adus pe Răzvan Marin în TOP 10 cel mai valoroşi jucători români în ceea ce priveşte cota de piaţă.

În vârstă de doar 21 de ani, mijlocaşul lui Standard Liege este cel mai tânăr jucător din TOP 10, cu o cotă de piaţă de 4 milioane de euro, după ultima actualizare realizată de site-ul de specialitate Transfermarkt.de.

Salt de aproape 3 milioane de euro într-un an

Cotat în momentul transferului de la Viitorul la Standard la 1,25 milioane de euro, Răzvan Marin valorează acum, conform aceleiaşi surse, cu 2,75 de milioane de euro mai mult.



Dorit de Inter şi AS Roma, Răzvan Marin a devenit în ultimul an un jucător de bază în echipa naţională a României şi în acest moment are o cotă de piaţă la acelaşi nivel cu jucători deja consacraţi precum Nicolae Stanciu, Florin Andone sau Ciprian Tătăruşanu.

Marin tocmai a câştigat primul său trofeu cu Standard, Cupa Belgiei.

În TOP 10 lideri sunt fundaţii Ştefan Radu (Lazio) şi Vlad Chiricheş (Napoli), ambii cotaţi la 6 milioane de euro.



34 de meciuri a strâns Răzvan Marin pentru Standard Liege, în acest sezon
6 goluri şi 12 pase decisive a reuşit mijlocaşul în tricoul lui Standard, în acest sezon, în toate competiţiile


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: razvan marintop 10 

viewscnt
Articole similare