Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Puştiul minune, cu mamă româncă şi tată nigerian, a refuzat transferul la Chelsea! Barca şi Liverpool sunt acum pe urmele sale

FABULOS! Puştiul minune, cu mamă româncă şi tată nigerian, a refuzat transferul la Chelsea! Barca şi Liverpool sunt acum pe urmele sale

Fotbal

Comentarii

Karim Adeyemi, fotbalist cu origini române, a explicat de ce a refuzat să se transfere la Chelsea, înainte de a semna cu RB Salzburg.

Karim Adeyemi (17 ani), fotbalistul austriecilor de la RB Salzburg, e urmărit atent de Liverpool, Barcelona şi Arsenal.  Până să ajungă în Austria, talentatul fotbalist a fost la un pas de un transfer la Chelsea Londra.

"Eu am decis că nu e cazul să mai joc la Unterhaching pentru că mi-era prea uşor. Un transfer la Chelsea însă în acel moment nu ar fi fost un pas inteligent din partea mea" a mărturisit Karim Adeyemi .

Născut din tată nigerian şi mamă româncă, fotbalistul le-a mai declarat celor de la Goal.com: "Normal că sunt mândru că atâtea cluburi mari se interesează de mine, dar eu vreau doar să joc fotbal şi mă concentrez pe asta. Eram deseori întrebat la şcoală dacă e adevărat că echipa X se interesează de tine...devenise incomfortabil" mai spune puştiul minune de la RB Salzburg.

Karim Adeyemi  a început fotbalul la Bayern Munchen, iar acum se află sub contract cu RB Salzburg, cea mai puternică echipă din Austria. Adeyemi a fost cumpărat de Salzburg în 2018 de la Unteraching cu 2.8 milioane de lire. Conform Daily Mail, campioana Austriei a refuzat deja o ofertă de 15 milioane de lire pentru tânărul jucător.

Afla mai multe despre: karim adeyemi 

viewscnt
Articole similare