Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Ronaldinho a avut cea mai NEBUNĂ clauză din istorie! Ce a cerut la transferul la Flamengo. Culmea: brazilienii au acceptat

FABULOS | Ronaldinho a avut cea mai NEBUNĂ clauză din istorie! Ce a cerut la transferul la Flamengo. Culmea: brazilienii au acceptat

Campionate

Comentarii

Retras din activitate în 2015, Ronaldinho rămâne în istoria fotbalului drept unul dintre cei mai tehnici jucători din istorie, dar şi drept un fotbalist care ar fi putut realiza şi mai multe dacă ar fi avut o viaţă extrasportivă mai liniştită.

Chiar şi aşa, Ronaldino şi-a trecut în cont un Balon de Aur în 2005, când juca la Barcelona, club alături de care a câştigat tot ce se putea în fotbal.

Recent au ieşit la iveală detalii incredibile din cariera brazilianului. Bieloruzul Alexander Hleb a dezvăluit că Ronaldinho şi Deco au fost îndepărtaţi de la Barcelona în 2008 deoarece "veneau beţi la şedinţele de antrenament", iar şefii catalani începuseră să se teamă că influenţa celor doi îl va afecta şi pe Lionel Messi.

Clauză incredibilă la Flamengo: două nopţi pe săptămână în club! Şi brazilenii au acceptat


Un alt amănunt incredibil a fost dezvăluit acum: o clauză cerută de Ronaldinho în momentul în care a revenit în ţara natală, la Flamengo, în 2011.

Starul brazilian a cerut să aibă permisiunea clubului să iasă de două ori pe săptămână în club, fără să fie pedepsit în vreun fel, iar şefii lui Flamengo au şi acceptat, dornici să pună mâna pe un star aflat încă la o vârstă la care putea oferi multe fotbalului (Ronaldinho avea la acea dată 31 de ani).

Afla mai multe despre: ronaldinhoclauza 

viewscnt
Articole similare