Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | S-a doborât recordul de audienţă la un meci de tenis. Câţi oameni au văzut partida Federer-Zverev

FABULOS | S-a doborât recordul de audienţă la un meci de tenis. Câţi oameni au văzut partida Federer-Zverev

Tenis

Comentarii

Cupa Davis a fost în prim plan în această săptămână, dar mexicanii au vrut să contrabalanseze ce se întâmplă la Madrid printr-un eveniment de anvergură desfăşurat în capitala lor. Federer şi Zverev au jucat un meci

Roger Federer nu a fost la Cupa Davis în această săptămână, dar nici pentru el încă nu s-a terminat sezonul. La fel cum nu s-a încheiat nici pentru Alexander Zverev, de asemenea absent de la Madrid, de la prima ediţie a Cupei Davis în noul format.

Cei doi au participat în Mexico City la un meci demonstrativ de tenis, în cadrul căruia s-a doborât recordul de audienţă al o partidă din sportul alb. 42.517 oameni au participat la eveniment. Partida s-a încheiat 3-6, 6-4, 6-2 în favoarea celui mai titrat tenisman din lume. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An absolute magical evening in Mexico City, Gracias to all 42’517 people that came to set a new world record. This one is for you, Viva Mexico

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer) on

"O noapte absolut magică în Mexico City pentru toţi cei 42.517 de oameni, care au venit să stabilească un nou record", a scris Federer pe Instagram.

Pentru 2020, Federer are încă planuri şi mai mari. Alături de Nada, îşi va doborî propriul record de audienţă. Cei doi vor aprticipa la un eveniment demosntrativ, la Cape Town, în Africa de Sud, iar 55.000 de oameni vor umple arenele stadionului din capitala africană. 

Afla mai multe despre: federerzverevrecordtenis 

viewscnt
Articole similare