Experiențe împreună.
You are here:

FABULOS! Simona Halep e idol în Mexic. Ce i-a transmis o fetiţă tatălui ei :) Reacţia senzaţională a acestuia

FABULOS! Simona Halep e idol în Mexic. Ce i-a transmis o fetiţă tatălui ei :) Reacţia senzaţională a acestuia

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a devenit un nume extrem de popular în întreaga lume. O fetiţă din Mexic tocmai ce i-a transmis tatălui ei un mesaj emoţionant care o are în prim plan pe campioana de la Wimbledon.

E venerată în România, dar a devenit un idol la nivel mondial. Simona Halep, fost număr 1 mondial şi campioană la Roland Garros şi Wimbledon a fost subiectul principal unei postări senzaţionale a unui mexican.

Acesta s-a confestat pe Twitter că fiica sa, Andrea tocmai ce i-a transmis că ”vrea să fie ca Simona”: ”Tată, eu vreau să fiu ca Simona Halep!”.

 

 

Reacţia tatălui nu s-a lăsat aşteptată prea mult. Şi a fost savuroasă: ”Ce copil am! Deja mi-a salvat banii pe care-i pusesem deoparte pentru colegiu” a reacţionat acesta pe Twitter.

Simona se implică financiar în viitorul tenisului din România

Numărul patru mondial va demara un proiect alături de Federaţia Română din Tenis, care va avea ca obiectiv descoperirea de noi talente.

"Este un proiect pe care îl avem împreună cu Federaţia. Ne-am gândit să mergem prin ţară, să alegem câţiva copilaşi pentru performanţă. Este important să-i descoperim şi să-i susţinem financiar. Tenisul nu este uşor de susţinut şi trebuie să-i ajutăm cât putem pe aceşti copilaşi", a spus Simona Halep la Constanţa.

viewscnt
Articole similare