Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Spaniolii pregătesc cea mai mare lovitură din istoria Ligii I. Dinamo negociază cu un fost jucător de la Real Madrid

FABULOS | Spaniolii pregătesc cea mai mare lovitură din istoria Ligii I. Dinamo negociază cu un fost jucător de la Real Madridgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Odată cu venirea spaniolilor la conducere, Dinamo a început pregătirile pentru noul sezon, iar clubul din Ştefan cel Mare a reuşit deja o lovitură importantă pe piaţa transferurilor din Liga I.

Vlad Achim a semnat cu Dinamo, iar acum spaniolii pregătesc un adevărat şoc în fotbalul românesc. Fostul atacant de la Real Madrid sau Tottenham, Roberto Soldado, este transferul la care visează noul finanţator din Ştefan cel Mare. Pablo Cortacero are o relaţie foarte bună cu oficialii Granadei, actualul club al lui Soldado, şi speră să îl convingă pe atacantul de 35 de ani să vină în Liga I.

Conform eurosport.ro, Dinamo i-a făcut deja o ofertă lui Roberto Soldado, care mai are contract cu Granada până în vara anului următor, şi aşteaptă un răspuns din partea fotbalului spaniol până la finalul actualei săptămâni.

  • 800 de mii de euro este cota lui Roberto Soldado pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 11 goluri a marcat Soldado în cele 39 de meciuri jucate pentru Granada în sezonul recent încheiat

Între 2005 şi 2008, Roberto Soldado a fost legitimat la Real Madrid, alături de care a cucerit şi titlul în campionatul Spaniei, în sezonul 2007/2008. După despărţirea de "galactici", atacantul a mai evoluat la echipe importante din fotbalul european, precum Valencia, Tottenham, Villarreal sau Fenerbahce.

Afla mai multe despre: real madriddinamo 

viewscnt
Articole similare