Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Şumudică a dezvăluit ultima discuţie cu Gigi Becali: "M-a sunat!" Ce l-a putut întreba patronul FCSB. VIDEO

FABULOS | Şumudică a dezvăluit ultima discuţie cu Gigi Becali: "M-a sunat!" Ce l-a putut întreba patronul FCSB. VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică a revenit în ţară pentru a sărbători Paştele, însă gândurile sale se îndreaptă spre finalul de sezon din campionatul Arabiei Saudite, acolo unde Al-Shabab are şansa să-şi asigure o calificare în Liga Campionilor Asiei.

Cu rezultate foarte bune la Al-Shabab, Şumudică e la curent şi cu ce se întâmplă în Liga 1 şi a dezvăluit că ţine legătura şi cu patronul FCSB, Gigi Becali, care l-a şi sunat recent pentru a-i face o ofertă. Însă nu pentru a prelua FCSB-ul. Becali voia să-i ducă nişte brânză :)

"(n.r. întrebat dacă a mai vorbit cu Gigi Becali) Vorbesc, da, vorbesc... Am vorbit şi acum vreo 10 zile. Ce mă întreabă? Când vin acasă, să-mi dea nişte brânză. Nu s-a pus problema de vreo ofertă.

Nu ştiu ce să spun. Toată lumea dă în Gigi Becali. Eu am mai spus-o, nu vreau să-i iau apărarea lui Gigi Becali că poate şi el greşeşte.



Dar vreau să pun o întrebare. Mă, până să facă Gigi Becali vreo prostie sau să schimbe vreun jucător la pauză. Mă, în săptămâna respectivă cine îi antrenează pe jucătorii ăia? Indiferent cine ar fi. Nu vreau să vorbesc acum de Teja, şi nu îmi face plăcere acum să stau să critic, sunt şi obosit, sunt alb la faţă, m-am tras ca ţânţarul după drumul ăsta"
, a declarat Marius Şumudică la revenirea în ţară.


 

Afla mai multe despre: becalisumudica 

viewscnt
Articole similare