Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Tocmai a înfruntat CFR Cluj, iar acum e dorit de Real Madrid. Francezul care la 17 ani e considerat "noul Casemiro"

Fabulos! Tocmai a înfruntat CFR Cluj, iar acum e dorit de Real Madrid. Francezul care la 17 ani e considerat "noul Casemiro"
Comentarii

Eduardo Camavinga este noul fotbalist intrat pe radarul lui Real Madrid în vederea unui transfer. Mijlocaşul central de doar 17 ani a impresionat în acest sezon la Rennes, iar "galacticii" îl consideră drept înlocuitorul perfect pentru Casemiro.

Zinedine Zidane încearcă reconstrucţia la Real Madrid, club pentru care a scris istorie ca fotbalist, dar şi ca antrenor. Totuşi, la revenirea în capitala Spaniei, antrenorul francez a găsit o echipă fără vlagă, dar rămasă şi fără Cristiano Ronaldo, care a fost transferat de Juventus. 

Antrenorul francez are câteva puncte fixe în echipa de start, dar se gândeşte şi la viitor. Conform Marca, Real Madrid a pus ochii pe Eduardo Camavinga, fotbalist de doar 17 ani, cu 32 de meciuri jucate în acest sezon pentru Rennes. 

Omul de la Real Madrid care garantează pentru transferul francezului este Juni Calafat, scoterul care a ajutat la transferurile lui Valverde, Vinícius, Odegaard, Rodrygo, Mendy sau Militao. 

De altfel, Eduardo Camavinga a jucat şi împotriva lui CFR Cluj în grupele Europa League. Mijlocaşul central a fost titular, dar a văzut cartonaşul roşu în startul reprizei secunde a meciului disputat în Franţa şi câştigat de campionii României cu 1-0. 

  • 35 de milioane de euro valorează Eduardo Camavinga la doar 17 ani
 

Afla mai multe despre: rennescfr clujeduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare