Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Universitatea Craiova dă o nouă lovitură memorabilă pe piaţa transferurilor. După Mihăilă, noul star al oltenilor, direct în Serie A

FABULOS! Universitatea Craiova dă o nouă lovitură memorabilă pe piaţa transferurilor. După Mihăilă, noul star al oltenilor, direct în Serie Agalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova l-a vândut, săptămâna trecută, pe Valentin Mihăilă la Parma, în Serie A, cu 8 milioane de euro, iar acum se pregăteşte să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor.

Aşa cum şi-a obişnuit fanii în ultima perioadă, Universitatea Craiova a devenit principala ţintă a cluburilor importante din fotbalul mondial pe piaţa transferurilor. Dacă, în februarie 2019, Mitriţă a urcat în topul celor mai scumpi jucători, după ce a fost vândut de olteni la New York City, în MLS, acum, Mihăilă i-a egalat recordul atacantului din naţionala României.

Tânărul mijlocaş de 20 de ani a fost cumpărat de Parma, echipă de tradiţie din Serie A, cu 8 milioane de euro, însă Universitatea Craiova nu se opreşte aici. Mihai Rotaru este foarte aproape de a da o nouă lovitură cu un alt tânăr jucător de mare perspectivă din lotul echipei pregătite de Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova dă o nouă lovitură memorabilă pe piaţa transferurilor

Silviu Bogdan, fostul coordonator al Centrului de Copii şi juniori al Universităţii Craiova, a dezvăluit pentru fanatik.ro că mai multe cluburi importante din Europa îl urmăresc pe Ştefan Baiaram, printre care şi Atalanta Bergamo, club care în sezonul trecut a ajuns până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Mijlocaş ofensiv de picior drept, Ştefan Baiaram are doar 17 ani, însă, în actualul sezon, a strâns deja 7 meciuri şi un gol marcat pentru Universitatea Craiova, în toate competiţiile.

"Ilie Dumitrescu a fost un mare jucător şi consider că Ştefan se aseamănă cu el. Din păcate, nu avem jucători care să fi depăşit performanţele celor din gGeneraţia de Aur, dar cred foarte mult că aceşti copii o pot face şi au nevoie de susţinerea noastră" , a spus Silviu Bogdan pentru fanatik.ro.

  • 200 de mii de euro este cota puştiului de 17 ani, Ştefan Baiaram, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare