Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Unul dintre titularii de drept de la Real Madrid putea semna cu altă echipă din La Liga în 2012

Fabulos! Unul dintre titularii de drept de la Real Madrid putea semna cu altă echipă din La Liga în 2012

Real Madrid

Comentarii

Conform cotidianului AS, Casemiro putea ajunge în 2012 la Villarreal.

Gruparea de pe El Madrigal a negociat în 2012 cu Sao Paolo transferul atacantului brazilian Nilmar. În aceeaşi tranzacţie urma să fie inclus şi brazilianul Casemiro.

Brazilian trebuia împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă. Nilmar a ajuns la Villarreal, dar Casemiro nu. Un an mai târziu, brazilianul era adus la insistenţele lui Jose Mourinho la Real Madrid.

Fost jucător la Real Madrid, despre ascensiunea lui Casemiro: "Sincer, nu credeam că va ajunge titular la prima echipă!"

Portarul Tomas Mejias, fost jucător la Real Madrid, a dezvăluit într-un interviu acordat recent presei spaniole că nici el, nici coechipierii săi, nu au anticipat ascensiunea fulminantă a lui Casemiro.

"La acea vreme, când evoluam la Real Madrid Castilla, nu credeam că va ajunge la acest nivel. Nici eu, nici colegii mei. Abia venise din Brazilia, şi se vedea că are calităţi, dar erau mulţi alţi fotbalişti capabili să facă saltul. Într-un final, nu credeam nici eu nici colegii mei că va ajunge să devină un titular indiscutabil al primei echipe, ba chiar un fotbalist indispensabil" a mărturisit fostul portar al echipei secunde a madrilenilor, actualmente la Middlesbrough, în Anglia.

Afla mai multe despre: casemirovillarreal 

viewscnt
Articole similare